Hallo, ik ben Celine
lid sinds January 2024
your image

Woonplaats: Groningen

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 27

Hoi, ik ben Celine en ik ben 27 jaar. Ik ben in Groningen komen wonen voor mijn opleiding en eigenlijk een beetje blijven plakken. Ik woon samen met mijn vriend Jeroen en onze twee katten Luna en Lando. Ik hou ervan om de tijd te nemen om te koken en het liefst eet ik Thais of Indiaas. Het koken daarvan vind ik echter wel wat lastiger helaas haha. Verder houd ik van lezen, series kijken, spelletjes spelen en wandelen. Ik merk dat steeds meer vrienden uit Groningen vertrekken en dat ik graag wat nieuwe mensen zou willen ontmoeten.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik heb geen allergieën en lust over het algemeen best veel. Ik gruwel echter van tomaten en champignons, dus dat mag van mij achterwegen gelaten worden.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
Oproepen

Eetclub Groningen

Celine, Groningen
2024-02-25

Bekeken: 482

Aangemeld: 0

Gereageerd: 5

Aangezien er weinig aanbod in Groningen is momenteel, zet ik zelf maar een berichtje online! Ik ben Celine, 27 jaar en woon in Paddepoel samen met mijn vriend Jeroen en onze twee katten Luna en Lando. In principe ben ik op zoek naar een eetclub voor mezelf, aangezien steeds meer vrienden/vriendinnen na hun studie verhuizen en het dan toch wat leeg wordt in de buurt. Ik zou daarom graag wat nieuwe mensen leren kennen. Mocht er een stel zijn die samen met ons wil koken, eten en/of spelletjes spelen is dat ook erg leuk. Stuur dan gerust ook een berichtje. Ik hou van lekker eten, gezelligheid, spelletjes spelen en wandelen. Zelf koken vind ik leuk als ik er de tijd voor kan nemen, al ben ik vaak wel wat inspiratieloos.

https://www.eetclub.nl