Hallo, ik ben Ichelle Sterling
lid sinds February 2024
your image

Woonplaats: Zwolle

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 23

Hi! Mijn naam is Ichelle en ik woon sinds een 1,5 jaar in Zwolle samen met vriend en 2 konijnen. Ik ben studerende en doe de opleiding verpleegkunde aan het Windesheim, waarnaast ik ook een bijbaantje heb bij Søstrene Grene en druk aan het volleyballen ben! Daarnaast heb ik veel andere interessen en hobby’s zoals lezen, tennissen, paddelen, bakken, terrasjes pakken en reizen/backpacken!
Alles wat we moeten weten over jou?
Geen bijzonderheden! Het lijkt me vooral leuke nieuwe dames uit Zwolle te leren kennen en wat meer sociale contacten op te bouwen!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Mijn reizen
Websites en Blogs
Sociale Media
Oproepen

Gezelligheid gezocht in Zwolle

Ichelle Sterling, Zwolle
2024-07-02

Bekeken: 439

Aangemeld: 0

Gereageerd: 6

Hi allemaal! Mijn naam is Ichelle en ik ben 23 jaar! Ik woon nu 2,5 jaar in Zwolle samen met vriend. Het lijkt me erg leuk om wat meer sociale contacten op te bouwen in Zwolle. Ik ben dus op zoek naar een gezellig groepje waar we leuke dingen kunnen ondernemen. Ik vind van alles leuk, dus naast koken vind ook het ondernemen van andere activiteiten een leuk idee! Zo lijkt het me leuk om bijvoorbeeld terrasjes te pakken, te lunchen, naar een concert te gaan, maar ook koken, sporten of een rustige film marathon lijkt me gezellig! Lijkt dit jou ook allemaal leuk? Doe dan gerust een berichtje. Ik kijk er naar uit!

https://www.eetclub.nl