Hallo, ik ben Merel Padding
lid sinds March 2024
your image

Woonplaats: Leiderdorp

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 29

Hoi! ☀️ Wij zijn Arnout en Merel (beiden 29) en we zouden het leuk vinden om zo nu en dan met een aantal stellen af te spreken. We vinden veel leuk: lekker koken, borrelen/drankjes doen, koffietjes drinken bij de lekkerste en hipste koffietentjes, andere gezellige (en evt sportieve) activiteiten. Arnout is een echte spelletjesfanaat, terwijl Merel liever uren kletst. We houden van vakanties (wie niet..) en reizen, sporten (wandelen, fitnessen, kickboksen, yoga, fietsen, squashen, evt padellen, zwemmen en nieuwe dingen zijn altijd welkom), goede gesprekken, dansen/zingen, lezen en hebben beiden graag veel sociale contacten. Vorig jaar zijn we van Leiden naar Leiderdorp verhuisd, maar we zijn graag in Leiden en zijn dan ook op zoek naar mensen die in de buurt wonen. Dit omdat we het leuk zouden vinden ook spontaan leuke dingen te ondernemen. Wie weet tot gauw! Arnout & Merel
Alles wat we moeten weten over jou?
Het gaat ons dus niet per se om het koken, maar vooral om het gezellige dingen samen doen. Arnout eet veganistisch, Merel vegetarisch, hiermee experimenteren we in de keuken wel graag.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Sociale Media
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Gezellig clubje ✨

Merel Padding, Leiderdorp
2024-03-02

Bekeken: 81

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hoi! ☀️ Wij zijn Arnout en Merel (beiden 29) en we zouden het leuk vinden om zo nu en dan met een aantal stellen (leeftijd +/- 25-35) af te spreken. We vinden veel leuk: lekker koken, borrelen/drankjes doen, koffietjes drinken bij de lekkerste en hipste koffietentjes, andere gezellige (en evt sportieve) activiteiten, in de natuur zijn. Arnout is een echte spelletjesfanaat, terwijl Merel liever uren kletst, maar beiden houden we van actieve uitdagingen. We houden van vakanties (wie niet..) en reizen, sporten (wandelen, fitnessen, kickboksen, yoga, fietsen, squashen, evt padellen, zwemmen en nieuwe dingen zijn altijd welkom), goede gesprekken, dansen/zingen, lezen en hebben beiden graag veel sociale contacten. Vorig jaar zijn we van Leiden naar Leiderdorp verhuisd, maar we zijn graag in Leiden en zijn dan ook op zoek naar mensen die in de buurt wonen. Dit omdat we het leuk zouden vinden ook spontaan leuke dingen te ondernemen. Lijkt het jullie gezellig eens af te spreken, dan horen we dat graag! Wie weet tot gauw!

https://www.eetclub.nl