Hallo, ik ben Mart
lid sinds April 2024
your image

Woonplaats: Barneveld

Geslacht: man

Leeftijd: 53

Hi, ik ben op zoek naar mede-culi’s om samen mooie wijn-/spijscombinaties te bedenken en maken. Gezelligheid ook belangrijk, samen in de keuken en aan tafel moet ook vooral leuk zijn. Stellen ook welkom, mijn vrouw Petra is geen koker, wel een heel fijne tafelgenoot en heeft oog voor sfeer. We stellen onze heerlijke keuken graag open voor leuke mensen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Wij zijn bekend met Vega/vegan, zijn zelf flexi en eten zoveel mogelijk biologisch. Kan een mooi stuk kwaliteitsvlees zeker waarderen. Wij eten geen varkensvlees. Ons ‘zoek gebied’ is de cirkel Utrecht/Amsterdam/Arnhem.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
TV-programma’s
Oproepen

Culinair en gezelligheid gezocht (Utrecht/Amsterdam/Arnhem)

Mart, Barneveld
2024-04-14

Bekeken: 100

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hi, leuk dat je dit leest. Ik ben op zoek naar mede-culi’s om samen mooie wijn-/spijscombinaties te bedenken en bereiden. Het hoeft niet altijd een culinair 'veelgangenmenu' te zijn, gezelligheid is zeker zo belangrijk, samen in de keuken en aan tafel moet het ook vooral leuk zijn. Koken is een sociaal ding, hoe leuk om in goede sfeer onder het genot van een drankje een maaltijd te bereiden en deze gezamenlijk op te eten.

Stellen zijn ook welkom, mijn vrouw Petra is geen koker(en geen wijndrinker ;)) wel een heel fijne gesprekspartner en ze heeft oog voor sfeer. Het kan dus ook zeker dat een van de twee de kok is en de ander voor de gezelligheid mee doet .;) We stellen onze heerlijke keuken graag open voor leuke mensen(van keuken rouleren is ook leuk). Je bent van harte uitgenodigd om kennis te maken en wie weet hebben we iedere 6/8 weken een gezellige avond.

https://www.eetclub.nl