Hallo, ik ben Bart
lid sinds April 2024
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: man

Hallo, mijn naam is Bart, 28 jaar. Ik vind het heerlijk om in de keuken te staan en lekker te koken onder het genot van een glaasje wijn. Ik ben gek op de italiaanse keuken. Echter wil ik graag mijn kookkunsten verder uitbreiden, door met nieuwe recepten te experimenteren. Het koken gaat hand in hand met mijn andere hobby, namelijk wijn. Bij goed eten hoort namelijk een heerlijk passend wijntje. Ik zoek graag bijpassende wijnen bij het eten en vind het ook leuk om zelf wijnproeverijen te organiseren. Ik houd van gezellige lange tafel avonden, waarbij na een heerlijk hapje de spelletjes (en nog meer wijn) op tafel komen!
Alles wat we moeten weten over jou?
Naast koken houd ik ook erg graag van sporten (paddel, tennis & golf), mijn wijnkast uitbreiden en gezellige spelletjes avonden!
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Mijn vrienden
Oproepen

Wijn & Spijs club Utrecht

Bart, Utrecht
2024-04-17

Bekeken: 82

Aangemeld: 0

Gereageerd: 1

Hallo allemaal, Sinds begin dit jaar ben ik me meer en meer gaan verdiepen in wijn. Ik heb besloten om een wijncursus te volgen omdat ik meer wilde weten over het juist paren van verschillende wijnen bij gerechten. Door eht afronden van de wijncursus ben ik nog enthousiaster geworden en nu lijkt het me leuk om samen met anderen te genieten van heerlijke wijnen in een soort van wijnproeverij setting. Graag zou ik zo één keer in de 4 á 6 weken bij elkaar komen om een zelf georganiseerde wijnproeverij te houden. Elke keer zal er een andere thema zijn, bijvoorbeeld wijnen uit: Frankrijk, Spanje, Italië of de nieuwe wereld. Maar denk ook aan mousserende wijnen, port en likeur. Bij goede wijnen hoort uiteraard ook lekker eten, dus het zou leuk zijn om per thema avond ook bijpassende hapjes te maken. Lijkt het je leuk om samen nieuwe wijnen uit te proberen en meer te leren over wat de wijnwereld je allemaal te bieden heeft, dan hoor ik graag van je!

https://www.eetclub.nl