Hallo, ik ben Marijke
lid sinds januari 2014
your image

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 37

Ik ben gek op koken en het lijkt mij leuk mijn hobby te delen met gelijkgestemden. Ik ben single en eet dus ook regelmatig alleen. Ik mis dan de gezelligheid en goede gesprekken. Vandaar dat ik hier eens kom kijken.
Alles wat we moeten weten over jou?
geen allergie en lus meeste wel
Kookniveau
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Oproepen

026 eetclub 30-40 jaar

Ma

Marijke, arnhem
2018-03-12

Bekeken: 235

Aangemeld: 2

Gereageerd: 0

 

Leuk dat je de moeite neemt mijn oproepje leest. Het lijkt me leuk om een nieuwe eetclub te starten in Arnhem. Gezellig samen koken/tafelen is het doel. Lijkt dit je wat? Reageer dan snel en wie weet tot gauw.

 

Eetclub grensregio Gennep/Nijmegen

Ma

Marijke, Arnhem
2014-01-11

Bekeken: 381

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Ik zou graag mensen leren kennen die ook in de grensregio wonen en hun sociale contacten willen uitbreiden. Ik denk dat een kookclub een leuke manier is omdat je een hobby deelt. Leeftijd 30-40. De rest kunnen we in overleg invullen. Lijkt het je wat dan hoor ik graag van je!

https://www.eetclub.nl

Nieuw lid gezocht:Gezellige vega eetclub omg. Arnhem

Bo

Bonnie, Arnhem
2018-06-02

Bekeken: 328

Aangemeld: 4

Gereageerd: 0

Hoi!

Wij zijn op zoek naar een lid voor onze eetclub. We zijn nu met 3 en zouden dit graag aanvullen met een nieuw enhousiast lid!

Wij zijn een vegetarische eetclub in omgeving Arnhem met meiden tussen 30-40 jaar. We komen eens per maand/6 weken bij iemand thuis. Degene bij wie we te gast zijn kookt. Wij kunnen alle 3 lekkere dingen maken (zijn geen super koks),maar gezelligheid staat voorop!

Wie sluit bij gezellig bij ons aan?

Groetjes!

Gezellige mensen gezocht om mee te eten en te borrelen!

Ma

Marjolein, Arnhem
2017-10-28

Bekeken: 209

Aangemeld: 5

Gereageerd: 0

Dag allemaal!

Ik ben Marjolein, 35, en woon in Arnhem. Omdat ik het altijd leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen, en ik erg geniet van lekker koken, eten, goede wijn en gezelligheid, lijkt het me leuk om een nieuwe kookclub op te richten. Ik zou het leuk vinden om om de beurt voor elkaar te koken, maar ook om bijv. samen een drankje te doen, naar de film te gaan of uit te gaan. Verder is het handig om te weten dat ik vegetariër ben, maar geen geitenwollen sok die alleen maar linzen eet ;-) Ik kijk uit naar je reactie!

Kook & Wijn club Arnhem

Re

Remco Roest, Arnhem
2016-10-15

Bekeken: 264

Aangemeld: 3

Gereageerd: 1

Hoi, ik ben op zoek naar mensen om een gezellige kookclub mee op te zetten (ongeveer tussen de 30 - 40 Jaar). zelf heb ik een brede interesse in alle keukens en het starten van een kookclub lijkt me een goede manier om met nieuwe stijlen en recepten in aanraking te komen. naast het koken lijkt het me leuk om passende wijnen uit te zoeken en te proberenbij elke meeting, denk dat dit de gezelligheid alleen maar bevorderd ;-) 3 a 4 x in de maand lijkt me goed bij elkaar te komen, suggesties en ideeen zijn natuurlijk altijd welkom.