Hallo, ik ben Lies
lid sinds July 2024
your image

Woonplaats: Haarlem

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 34

Bijna 35 en al een tijdje woonachtig in het mooie Haarlem met man en dochter. Helaas weinig kookfanaten in mijn netwerk, dus ik zou het heel leuk vinden om in contact te komen met mensen die mijn passie delen. Mijn laatste bevlieging is brood bakken, maar ik ben ook een groot fan van Ottolenghi en ijs maken klinkt ook erg leuk... er valt nog zo veel te ontdekken!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik drink er graag een wijntje bij! Verder voorkeur voor vega/vis, maar ben niet heel principieel - een keertje vlees is ook helemaal prima.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
TV-programma’s
Kooktijdschriften
Oproepen

Kookclub Haarlem e.o.

Lies, Haarlem
2024-07-08

Bekeken: 54

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hoi! Vind je het ook zo leuk om uitgebreid te koken en kun je uren praten over ancho chilipepers/zuurdesem/gepocheerde eitjes onder het genot van een wijntje? Ben jij ook op zoek naar mensen die dat enthousiasme delen? Search no more!

Ik ben op zoek naar leuke mensen in dezelfde levensfase (30-40) om lekker mee te prutsen in de keuken. Focus op moderne groentegerechten en af en toe een stukje vis/vlees. Het is niet nodig om een ster in de keuken te zijn (ben ik ook niet) en we zijn allemaal druk, dus eens in de vier tot zes weken samenkomen lijkt me ideaal. Spreekt dit je aan? Stuur me dan snel een berichtje

https://www.eetclub.nl