Hallo, ik ben Iris Graafland
lid sinds januari 2015
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 29

Ik wil beter leren koken en mijn technieken ontwikkelen. Maar ik vind gezelligheid eigenlijk net zo belangrijk. Ik zou het leuk vinden als ik mijn kookkunsten kan verbeteren samen met mensen waar ik het ook nog eens goed mee kan vinden!
Alles wat we moeten weten over jou?
Geen allergie of dieet!
Kookniveau
Ik wil graag experimenteren in de keuken en samen met de eetclub nieuwe gerechten en stijlen uitproberen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Topkoks
Oproepen

Kookclub voor foodlovers!

Iris Graafland,
2018-10-11

Bekeken: 154

Aangemeld: 1

Gereageerd: 1

Hoi leuke meiden van Utrecht, 

Wij, Dorien en Iris (beide om en nabij de 30) zouden het leuk vinden om met een paar andere meiden een nieuwe eetclub op te richten. Wij kennen elkaar nu twee jaar en we zijn allebei dol op koken met verse en soms bijzondere producten. Wij zouden graag onze skills uitbreiden en zijn daarom op zoek naar leuke meiden met een passie voor goed eten die dit ook leuk zouden vinden.

We spreken nu eens in de maand af om te koken, uit eten te gaan, te borrelen of naar een feestje/festival te gaan. Hoewel we proberen om onszelf culinair uit te dagen, gaat het daarnaast net zo goed om gezelligheid en sfeertjes zetten ;)! We koken niet vegetarisch, veganistisch, of volgens een ander dieet. We love everything! Ook proberen we onze gerechten mooi op te maken en met een passende wijn te serveren. 

Levensgenieters van rond de 30 uit Utrecht stad met humor die zich herkennen in deze oproep, meld je aan! We kunnen dan een x gaan borrelen om elkaar te leren kennen. 

Cheers! Dorien & Iris

Twee foodlovers zoeken versterking! (30ers)

Iris Graafland,
2018-09-12

Bekeken: 213

Aangemeld: 2

Gereageerd: 0

Hoi leuke meiden van Utrecht,

Wij, Dorien en Iris (beide om en nabij de 30) zouden het leuk vinden om met een paar andere meiden een nieuwe eetclub op te richten. Wij kennen elkaar nu twee jaar en we zijn allebei dol op koken met verse en soms bijzondere producten. Wij zouden graag onze skills uitbreiden en zijn daarom op zoek naar leuke meiden met een passie voor goed eten die zin hebben om energie te steken in een kookclub. 

We spreken nu eens in de maand af om te koken, uit eten te gaan, te borrelen of naar een feestje/festival te gaan. Hoewel we proberen om op niveau te koken en onszelf daarin steeds weer uit te dagen, gaat het ook zeker om gezelligheid en sfeertjes zetten ;)! We koken niet vegetarisch, veganistisch, of volgens een ander dieet. We love everything! Ook proberen we onze gerechten mooi op te maken en met een passende wijn te serveren. 

Levensgenieters van rond de 30 uit Utrecht stad met humor die zich herkennen in deze oproep, meld je aan! We kunnen dan een x gaan borrelen om elkaar te leren kennen.

Cheers! Dorien & Iris

https://www.eetclub.nl