Hallo, ik ben Tom
lid sinds April 2015
your image

Woonplaats: Soest

Geslacht: man

Leeftijd: 32

Onlangs verhuisd naar Soest en op zoek naar andere wijnliefhebbers en levensgenieters die wel van het bourgondische leven houden.
Alles wat we moeten weten over jou?
Sociaal, ondernemend, sportief, staat graag in de keuken, hou er van om andere mensen te verassen en woon in Soest.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Ik ben dol op koken met ingrediƫnten van...
Wereldkeuken
Oproepen

Wijnclub Soest e.o. (m/v, alle leeftijden)

To

Tom, Soest
2020-05-21

Bekeken: 267

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Beste wijnliefhebber, ben jij gek op wijn en bijbehorend lekker eten? Heb je altijd al meer over wijnen willen weten en proeven? Hou je van gezelschap? Mooi, dan ben ik naar jou op zoek! Ik ben vorig jaar verhuisd naar Soest en al jaren gek op wijn. Naast dat ik hier graag meer mensen leer kennen, wil ik deze liefhebberij graag met anderen delen. Van dure Meursault tot een simpele supermarkt Bordeaux, het maakt niet uit waar je van houdt. Je bent welkom als je altijd al een fan van goede wijn bent geweest en meer van wilt weten en proeven. Het idee om eens per maand/twee maanden met een aantal mensen wijn te proeven en te bespreken. Je mag er voor kiezen om hier ook nog hapjes of een diner bij te maken, maar dat hoeft vooralsnog niet. Je hoeft geen expert te zijn, dat ben ik zelf ook niet. Wel moet je open staan voor nieuwe druiven, landen en smaken. Nieuwsgierigheid is daarom een vereiste, maar een beetje wijnliefhebber is altijd wel op zoek naar nieuw avontuur in het glas. Met de maatregelen die nu gelden rondom Corona/Covid-19 kunnen we rekening houden en belemmert wat mij betreft niet om dit initiatief alvast te starten. Voorkeur is mensen uit Soest, maar omliggende plaatsen (Soesterberg, Baarn, etc.) zou ook geen belemmering moeten zijn. Proost, Tom

Gezellige Kook- & Eetclub Utrecht zoekt uitbreiding (m/v, 27-40 jaar)

To

Tom, Utrecht
2017-10-30

Bekeken: 522

Aangemeld: 6

Gereageerd: 0

Beste Kook- en Eetliefhebber. Heb je ook kookboeken die stof aan het vergaren zijn? Kooktechnieken die je altijd al eens uit wilde proberen, maar er nooit van was gekomen? Of zoek je gewoon een groep mensen waar je je liefde voor lekker eten en gezelligheid mee kan delen? Dan zoeken wij jou om onze kookclub te versterken!

We komen eens per 4-6 weken samen en de gastheer bepaalt de insteek van de avond (thema, budget, wel/geen hulp nodig). Iedereen kookt op zijn eigen niveau, dus voor iedereen een plekje. We borrelen vaak na en bezoeken regelmatig evenementen in en rond Utrecht die iets met eten van doen hebben. Je hoeft bij ons echt geen topchef te zijn en 30 uien binnen een minuut in perfecte brunoise te kunnen snijden. Mocht je wel kunnen, dan ben je welkom en mag je ons dat natuurlijk leren. Laat een berichtje achter en dan maken we binnenkort kennis!

Tot snel!

Tom

Gezellige Eetclub Utrecht Zoekt Uitbreiding! (27-37 jr)

To

Tom, Utrecht
2016-08-07

Bekeken: 686

Aangemeld: 4

Gereageerd: 4

Beste Kook- en Eetliefhebber, Wil je nieuwe interessante mensen leren kennen in Utrecht? Heb je ook kookboeken die stof aan het vergaren zijn? Kooktechnieken die je altijd al eens uit wilde proberen, maar er nooit van was gekomen? Of zoek je gewoon een groep mensen waar je je liefde voor lekker eten en gezelligheid mee kan delen? Dan zoeken wij jou om onze kookclub te versterken! We komen eens per 4-6 weken samen en de gastheer bepaalt de insteek van de avond (thema, budget, wel/geen hulp nodig). Iedereen kookt op zijn eigen niveau, dus voor iedereen een plekje. We borrelen vaak na en spelen soms een bordspel. Je hoeft bij ons echt geen topchef te zijn en 30 uien binnen een minuut in perfecte brunoise te kunnen snijden. Mocht je wel zo goed uien kunnen snijden, dan ben je natuurlijk ook welkom en mag je ons dat leren. Laat een berichtje achter zodat we binnenkort even kunnen kennis maken.

https://www.eetclub.nl