Hallo, ik ben letteke
lid sinds September 2015
your image

Woonplaats: 's-Hertogenbosch

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 32

Koken vind ik heerlijke bezigheid. Ook kan ik daar best lang over ouwehoeren ook. Ik doe mee met eetclub.nl omdat het gezellig is om met meerdere mensen te eten. Ik vind dat het leuk om daar moeite voor te doen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Nee ja eigenlijk niet. Vind alles wel lekker en houd van nieuwe dingen uitproberen. Sta voor veel dingen open.
Kookniveau
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Oproepen

Leuke lieve kookgekken

letteke, Rosmalen
2016-05-08

Bekeken: 706

Aangemeld: 1

Gereageerd: 1

Ik zoek een paar gezellige mensen die met mij aan tafel durven zitten. Wil graag nog meer leren over diverse culturen en keukens. Zelf kan ik ook nog wel het een en ander maken. Ik houd van alles. Ben absoluut geen moeilijke eter. Kunnen jullie ook lekker koken en vind je het leuk om recepten te delen. Daarbij vinden jullie het leuk om buiten de kooktijden ook iets leuks te doen, t.d.a. workshops cursussen of proeverijtjes. Soms lekker uit eten. Ik hoor je graag Groetjes Arlette

gezellige mensen aan tafel

letteke, 's-Hertogenbosch
2015-09-23

Bekeken: 1173

Aangemeld: 8

Gereageerd: 0

Allereerst is het de bedoeling dat we iets lekkers op ons bord krijgen, vergezeld door lekker drinken. Dit kan 1x in de maand zijn. Precies wanneer het uit komt en we tijd hebben. Het is niet de bedoeling dat we direct na het toetje naar huis verdwijnen maar lekker natafelen. Ik ben 27 jaar oud en ben op zoek naar jou rond de 25-40 jaar.gy Ik maak beetje van alle landen wat. Italiaans, indiaas, indonesisch, marokkaans, afrikaans, frans, Chinees, en oooowja nederlands natuurlijk gewoon ook! Zelf lijkt het mij ook leuk om bijvoorbeeld ook andere culinaire onderwerpen te doen. Dan heb ik het over "Bourgondisch Den bosch, foodtrucks en festivals, high tea, allerlei proeverijen, foodtrips, lekker uit eten met zijn allen, mosselfeest, Oktoberfest". Het is leuk om samen lekker te genieten van het eten/drinken met een goede babbel erbij over het eten algemeen of over reizen, de liefde, economie, dagelijkse sleur, hobby's, politiek, en de hele reutemeteut. Misschien ben je grappig, handig, creatief, uitbundig, stoer, uitdagend, ondernemend, of een andere leuke eigenschap. Join the club.

https://www.eetclub.nl