Hallo, ik ben Bianca
lid sinds november 2015
your image

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 38

Koken stimuleert je creativiteit en je zintuigen en door samen te koken raak je makkelijk met elkaar in gesprek en deel je deze ervaring op een smakelijke en gezellige manier met elkaar!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik lust bijna alles, alleen met inktvis en witlof maak je mij niet blij ;)
Kookniveau
Ik ben dol op koken met ingredi├źnten van...
Wereldkeuken
Oproepen

eetclub Eindhoven

Bi

Bianca, Eindhoven
2019-03-13

Bekeken: 1036

Aangemeld: 6

Gereageerd: 3

Hallo dames! Kom je net als ik uit Eindhoven of omgeving en lijkt het je gezellig om eens in de zoveel weken met een stel dames in de leeftijd van 30-40 jaar een smakelijke lunch of diner te bereiden en daarna onder het genot van een drankje samen te genieten van onze culinaire creaties? Laat dan snel iets van je horen!!! Groetjes Bianca

gezellig een vorkje prikken of zelf kokkerellen in het bruisende Eindhoven!

Bi

Bianca, Eindhoven
2019-01-06

Bekeken: 348

Aangemeld: 5

Gereageerd: 3

Wij zijn 3 meiden 35,38 en 45 jaar oud en houden van gezellig tafelen. Vind jij het gezellig om 1x per maand gezellig een vorkje te prikken, thuis of bij een leuk restaurantje in eindhoven of omgeving laat het ons dan weten. Wij zijn zeker geen pro's het gaat ons vooral om de gezelligheid en nieuwe smaken te ontdekken!

https://www.eetclub.nl

Gezelligheid - koken - eten - wijntje (25-35 jaar)

Lisa, Eindhoven
2016-12-22

Bekeken: 236

Aangemeld: 4

Gereageerd: 1

Hallo! Het lijkt mij leuk en gezellig om een eetclubje op te zetten in Eindhoven. Zelf woon ik hier sinds kort. Gewoon gezelligheid met een hapje en een wijntje :) Wie vindt het leuk om aan te sluiten?