Hallo, ik ben Heleen van Rooijen
lid sinds January 2016
your image

Woonplaats: Eindhoven

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 30

Hoi, ik ben Heleen, 30 jaar en werk als supervisor bij de Belastingtelefoon. Voor de liefde ben ik naar Eindhoven gekomen. Ik vind het erg leuk om met voeding bezig te zijn: te koken, nieuwe recepten uitproberen, etc. Daarnaast houd ik van gezelligheid onder het genot van een goed glas wijn.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet eigenlijk vrijwel alles, maar ik houd het meest van onbewerkt puur voedsel. Ik ben dol op groenten en fruit maar deins ook zeker niet terug voor een patatje op z'n tijd! Daarnaast ben ik een zoetekauw.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Oproepen

Vriendinnen(groep) gezocht in Eindhoven

Heleen van Rooijen,
2021-02-09

Bekeken: 217

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hoihoi,

Mijn naam is Heleen, ik ben 30 jaar en ik woon in Eindhoven. Omdat ik hier nog niet zo lang woon heb ik nog niet echt een sociaal netwerk opgebouwd. Ik mis dan ook vriendinnen waarmee ik lekker op stap kan/uit eten kan (al kan dat nu sowieso niet), maar ook gewoon lekker bij elkaar thuis een wijntje drinken, lekker ff kleppen met elkaar, noem maar op. Samen eten kan natuurlijk ook, ik vind het ook leuk om te koken.

Lijkt het jou leuk om in contact te komen? Laat het me dan weten. Ik ben bereikbaar via Whatsapp: 0630026212.

Liefs Heleen 

Eetclub voor stellen in Eindhoven, 30-40 jaar

Heleen van Rooijen, Eindhoven
2020-03-17

Bekeken: 292

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hoi, wij zijn Heleen (30 jaar) en Ruben (40 jaar) en we wonen sinds kort in Eindhoven. Omdat we hier nog niet heel veel mensen kennen zouden we het leuk vinden om samen met 1 of 2 andere stellen een eetclubje in Eindhoven te vormen. We houden allebei wel van koken (vooral van lekker eten!), maar zijn geen sterrenkoks. Het gaat ons dan ook meer om de gezelligheid dan om de beste kookprestatie neer te zetten. Zijn jullie dat leuke stel dat het leuk zou vinden 1x per 2 a 3 weken wat af te spreken? Laat het ons weten! Dan kunnen we (na de Corona crisis) een keertje wat afspreken. Liefs Heleen en Ruben

Eetclubje Haarlem 20-35 jaar

Heleen van Rooijen, Haarlem
2016-03-02

Bekeken: 681

Aangemeld: 7

Gereageerd: 2

Hoi, Ik ben Heleen, 25 jaar en woonachtig in Haarlem. Ik woon alleen en ben op zoek naar mensen tussen de 20 en 35 jaar, in dezelfde regio woonachtig, die het leuk vinden om 1x per 2 weken samen te eten/koken. Ik houd van een goed glas wijn en van gezelligheid en goede gesprekken:) Daarnaast vind ik het leuk om nieuwe gerechten te maken/proeven en voor uit eten gaan deins ik ook zeker niet terug! Herken jij je hierin? Laat het me weten. Liefs Heleen

https://www.eetclub.nl

Eindhoven ontdekken

Lydia , Eindhoven
2019-06-04

Bekeken: 906

Aangemeld: 11

Gereageerd: 7

Hi!

Sinds april woon ik samen met mijn vriend en hond in Eindhoven. Heerlijk! Maar ik ken Eindhoven nog helemaal niet zo goed.. laat staan dat ik hier mensen ken. Daar moet verandering in komen!

Heb jij zin om met een groepje Eindhoven al etende te ontdekken? Dan hoor ik graag van je :)

Ik ben 28, werk als communicatieadviseur en ben naast eten en drinken dol op muziek. 

 

groetjes! 

 

Lydia 

Eetclubje in regio Venlo-Venray 25-40 jr

Steffanie Eberson, 5912 jr
2017-07-19

Bekeken: 458

Aangemeld: 3

Gereageerd: 0

Hallo! Ik ben Steffanie (30) en een aantal maanden geleden naar wat omzweveringen weer terug komen wonen in Venlo. Graag zou ik meer mensen willen leren kennen die ook van lekker eten en koken houden. Ik ben ook werkzaam in de levenmiddelen industrie (met name op bakken) en kijk graag kookprogramma's. Ik zie me zelf zeke rneit als top kok en eten hoeft voor mij zeker niet hoogstaand te zijn. 

Verder houd ik van reizen, dansen (salsa en stijldansen) en toneel. Graag zou ik af en toe eens afspreken (1 á 2 keer per maand) om lekker te koken en te tafelen, ideëen & tips en mooie verhalen uit te wisselen. Verder sta ik ook open om naast eten en koken andere activiteiten te ondernemen zoals naar een concert, voorstelling, voor een wandeling of een drankje.