Hallo, ik ben Fleur Rijkers
lid sinds February 2016
your image

Woonplaats: Waalre

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 31

Hi iedereen, Ik woon sinds kort weer in de omgeving van Eindhoven (Waalre) en ben op zoek naar wat nieuwe contacten om gezellige dingen mee te doen. Heb jij zin om een dingen te ondernemen, een drankje te doen en regelmatig samen te eten, laat het me weten! Groetjes, Fleur
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik heb een lactose intolerantie maar ga hier flexibel mee om!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Mijn reizen
Oproepen

Nieuwe mensen ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje! -Eindhoven

Fleur Rijkers, Waalre
2019-05-13

Bekeken: 252

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hi Allemaal,

Mijn naam is Fleur, 30 jaar, en ik woon in Waalre (omgeving Eindhoven). Lijkt het je ook leuk om onder het genot van een hapje en drankje nieuwe mensen te leren stuur me dan een berichtje op fjmrijkers@gmail.com (reacties komen vaak niet goed door via de site). Dan kunnen we samen de nieuwste en gezeligste tentjes van Eindhoven en omstreken ontdekken.

Tot snel!

Fleur

https://www.eetclub.nl

Nieuwe mensen leren kennen onder het genot van een hapje/drankje

Paola, Eindhoven
2019-09-05

Bekeken: 408

Aangemeld: 13

Gereageerd: 1

Lieve foodies,

Mijn naam is Paola en ik ben 25 jaar. Een paar maanden geleden ben ik verhuisd naar Eindhoven. Ik zou het ontzettend leuk vinden om wat nieuwe mensen te ontmoeten. (+- 23-33 jaar) Samen Eindhoven verkennen door een hapje te eten en wat te drinken. :)

Mocht dat je wat lijken, dan hoor ik het graag!

Kook- én eetkunsten delen :)

Angela, Eindhoven
2019-08-29

Bekeken: 363

Aangemeld: 5

Gereageerd: 1

Beste allemaal,

omdat na een jaar in Eindhoven gewoond te hebben ik hier nog niet echt een spetterend sociaal leventje heb opgebouwd en ik met mijn komend zwangerschapsverlof en de maanden erna daar zeker weten veel behoefte aan zal hebben, dacht ik: waarom zoek ik niet anderen gastronomische-hobbyisten om de liefde voor een goede maaltijd te delen? Kan ik meteen alles uit al mijn Ottolenghi kookboeken maken! 

Ben je ongeveer 28-35 jaar (met de nadruk op ongeveer) en vind je het leuk om af en toe aan een sociale maagvullende activiteit mee te doen? Laat me weten!

Groetjes,

Angela 

Kookclubje beginnen in Leiden

Im

Imane, Leiden
2017-12-01

Bekeken: 719

Aangemeld: 7

Gereageerd: 2

Hoihoi! Mijn naam is Imane, 24 jaar en wonend in Leiden. Het lijkt mij een leuk idee om samen met een klein clubje (ik dacht aan maximaal 6 personen gezien de kleine ruimte waar ik zelf in woon) zo eens in de paar weken bij elkaar te komen om samen te eten, drinken, kletsen en gerechten/inspiratie uit te wisselen. Ik ben zelf geen heuse chefkok, maar ik vind het wel erg leuk om te koken en kan het ook wel redelijk. Verder ben ik Marokkaanse en vanuit deze keuken heb ik ook lekkere gerechtjes die ik kan delen! 

Ik zat te denken aan een leeftijdscategorie van 20-30 jaar. Geslacht is geen probleem maar het lijkt me wel fijn om dat in proportie te houden :)

 

Ontdek nieuwe restaurants in Amsterdam

Carolien,
2017-12-16

Bekeken: 338

Aangemeld: 4

Gereageerd: 1

Hi! Ik werk sinds september in het centrum van Amsterdam. Ik zou graag de restaurants daar wat beter willen leren kennen en ongeveer 1x per 1-2 maanden uit willen gaan eten. De ene keer Mexicaans, dan weer Italiaans of Thais. Steeds iets nieuws! Ik zou dit graag op een doordeweekse dag na het werk willen doen, al kan af en toe in het weekend ook natuurlijk. 

Wil jij ook nieuwe, gezellige plekken in Amsterdam leren kennen? Stuur dan even een bericht met je nummer, dan kunnen we in contact komen!