Hallo, ik ben Tamara
lid sinds May 2016
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 34

Ik ben Tamara 33 jaar en woon in Utrecht met mijn man en labradoodle George. Ik hou van gezelligheid, wijn, koken en kaas. In het dagelijkse leven werk ik al freelancer in de event- en reiswereld, ik reis daarom veel en raak graag geïnspireerd door nieuwe omgevingen, culturen, keukens en mensen.
Alles wat we moeten weten over jou?
In het bijzonder hou ik van nieuwe wijnen uitproberen. Sinds een halfjaar ben ik bezig met een wijncursus en naast deze cursus zou ik graag een wijnclubje willen starten om samen verschillende wijnen te proeven. Al dan niet met een hapje of bijpassende gerechten.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Mijn reizen
Oproepen

Wijnclub Utrecht

Tamara, Utrecht
2024-02-11

Bekeken: 167

Aangemeld: 0

Gereageerd: 4

Hi allemaal, Ik ben Tamara, 33 jaar oud en woon in Utrecht. Het lijkt mij erg leuk om een wijnclubje te starten in Utrecht met leeftijdsgenoten (30-40 jaar) en om eens per maand samen te komen om wijn te proeven per thema (wijnen uit Loire, Zuid Afrika, California, mousserende wijnen etc) en om deze vervolgens te bespreken.  Aanvulling: dit kunnen we ook doen met een hapje erbij of een klein gerechtje. Geen ervaring vereist, het is vooral voor degene die van wijn en eten houden en nieuwe mensen willen ontmoeten in Utrecht. Is dit iets wat je aanspreekt? Laat het graag weten!

https://www.eetclub.nl