Hallo, ik ben Carien Haffmans
lid sinds mei 2016
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: vrouw

Situatie:

In mijn twintiger jaren heb ik een grote liefhebberij ontwikkeld voor lekker eten en koken. Ik vind het lekker om gerechten te koken uit de Franse keuken, de Indiaase keuken , de Surinaamse keuken en niet te vergeten onze Nederlandse keuken. Ik heb regelmatig korte kookcursussen gegeven aan kleine groepjes vrienden, kennissen. Ik ben nu in de vijftig , ik houd van een goed gesprek en zoek een aantal gezellige mensen om regelmatig mee te gaan eten en koken. Dit kan zowel zijn op individuele basis als in de vorm van een gezellige kookclub. Ik woon in Utrecht.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik heb veel kennis van koken met allergieën of wel voedselgevoeligheden. Ik ken veel lekkere recepten voor mensen die tarwevrije of koemelkvrije of een energie verrijkt voedsel nodig hebben.
Kookniveau
Mijn dieet is...
Glutenvrij
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik hou van koken met...
Stoofpan
Oproepen

Op de tweede kerstdag, samen een kerstdiner maken.

Carien Haffmans, Utrecht
2018-05-31

Bekeken: 96

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Hallo kookliefhebbers.

Ik woon in Utrecht en heb er zin in om een aantal mensen uit te nodigen om gezamelijk een kerstdiner te bereiden, samen te koken, boodschappen te doen en te tafelen. Ik heb ruimte voor 6 a 7 mensen.

Heb je net als ik een kookhobby, vindt je het leuk om gezellig samen te koken en te eten op de tweede kerstdag?

Wil je meedoen, geef je op. E-mail c.haffmans@yahoo.com, je krijgt altijd antwoord.

Samen lekkere gerechten klaarmaken en eten uit de Franse, de Indiase of de wereldkeuken.

Carien Haffmans, Utrecht
2018-05-31

Bekeken: 257

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Wie is er ook een kookliefhebber en wilt samen met mij lekkere gerechten klaarmaken uit de Franse de Indiase of de wereld keuken? Dit kan zowel op individuele basis als in de vorm van een gezellige kookclub die maximaal 5 mensen groot is. Ik ben een vriendelijke vrouw van in de vijftig en woon in een gezellig appartement in de Kersentuin in de Leidsche Rijn nabij Utrecht en heb een inductieplaat met vier pitten. Jullie kunnen bij mij komen koken en eten. We kunnen dan ook samen boodschappen doen of afspreken wie wat meebrengt. Natuurlijk kunnen we ook bij jou thuis komen koken en eten als je dit wilt. Ik heb ook de luxe om af en toe voor de gelegenheid het projecthuis af te huren waar we wel met een groep van 10 mensen kunnen eten. Ik kan ook een keer een kookworkshop organiseren. Houdt je van een goed gesprek heb je ook een brede algemene ontwikkeling en vind je het leuk om andere mensen te leren kennen en beter te leren koken, reageer dan!

https://www.eetclub.nl