Hallo, ik ben Matthijs
lid sinds juli 2016
your image

Geslacht: man

Leeftijd: 33

Vindt het super leuk om te koken, het liefst voor meerdere mensen. Dan pak ik er ook een kookboek of \\\'internet\\\'-recept bij. Wijn mag natuurlijk niet ontbreken. In het dagelijks leven werk in de gezondheidszorg en woon nu al weer bijna 5 jaar in Rotterdam, maar de meeste (studie)vrienden wonen elders of zie je minder vaak door gezinsuitbreiding :-) Met een kookclub zou ik graag nieuwe mensen leren kennen die het ook leuk vinden om te koken, eten en borrelen.
Alles wat we moeten weten over jou?
geen bijzonderheden
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Sociale Media
Mijn vrienden
Kooktijdschriften
Mijn reizen
Oproepen

Koken, eten én borrelen in Rotterdam eo

Ma

Matthijs, Rotterdam
2018-11-13

Bekeken: 497

Aangemeld: 4

Gereageerd: 4

Woon je in (de buurt van) Rotterdan en wil je met nieuwe mensen te koken, te eten en (/of) te borrelen, stuur dan een berichtje.

Zelf vind ik het leuk om te koken, bakken, grillen, bij voorkeur voor andere mensen met een goed glas wijn er bij. Zowel nieuwe recepten uitproberen, als oude recepten verbeteren, zolang het maar zo veel mogelijk zelf gemaakt is.

Hoe vaak er wordt afgesproken is natuurlijk in overleg.

https://www.eetclub.nl

Mannen/vrouwen gezocht die mee wilen genieten van uitgebreid eten, een goed gesprek en lekkere drankjes

Ze

Zehra, Rotterdam
2018-05-07

Bekeken: 427

Aangemeld: 10

Gereageerd: 1

Hoi! 

Vind je het ook zo fijn om 's avonds na een drukke dag heerlijk te ontspannen met een uitgebreide, verrassende en gezonde maaltijd? Top, ik namelijk ook! Mijn naam is Zehra, 28 jaar en heb passie voor gezond koken en (ongezonde) baksels maken. Daarom ben ik op zoek naar mensen tussen de 25 en 40 jaar die in ieder geval 1x per maand samen willen koken/eigenhandig een maaltijd wil bereiden voor anderen. Dus ook passie voor koken, goede gesprekken en een goede wijn of lekker speciaalbiertje?