Hallo, ik ben Kirsten
lid sinds August 2016
your image

Woonplaats: Duivendrecht

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 27

Gezelligheid kent geen tijd. Nieuwe mensen leren kennen lijkt me dan ook altijd leuk! Samen borrelen, spelletjes spelen, film(s) kijken, uiteten of iets anders? Laat jij mij je ideeën snel weten!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben niet een uitgebreide koker. Graag zou ik toch wel wat nieuwe dingen willen uitproberen.Ik houd van gezelligheid, winkelen en series kijken.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Mijn vrienden
Oproepen

Eetclub op afstand (zoek vrienden)

Ki

Kirsten, Duivendrecht
2016-08-24

Bekeken: 460

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hallo allemaal, Aangezien ik vanaf september afstudeer in Groningen ben ik nog niet veel aanwezig in de omgeving van Amsterdam. Toch wil ik al wel wat contacten op doen! Ik weet eigenlijk niet eens of het mag op deze manier, maar heb de stoute schoenen maar aangetrokken. Ik zoek mensen die nieuwe contacten willen opdoen in de omgeving van Duivendrecht/Amsterdam. Zelf houd ik van team sporten, ook al ben ik nu vooral lui. Van lekker eten kan ik genieten, waardoor ik er veel liefde in steek. Van een passie kun je niet spreken, aangezien ik niet de keukenprinses ben. Uiteraard ben ik bereid om af te spreken, dit zal gepland kunnen worden. Mensen die in de categorie 20-30 jaar vallen mogen van mij reageren. Hopelijk lijkt het je leuk om kennis te maken! Kirsten

https://www.eetclub.nl

Eet/gezelligheidsclubje in Amsterdam!

Sanne, Amsterdam
2019-01-23

Bekeken: 860

Aangemeld: 16

Gereageerd: 4

Hoi allemaal,

Mijn naam is Sanne, 29 jaar en woon in Amsterdam. Om me heen zijn mensen aan het trouwen en kinderen aan het krijgen... haha ben ik nog niet aan toe dus het leek me een leuk idee om een eet/gezelligheidsclubje op te richten met like minded mensen ;)  

Het leukst lijkt het mij als het een goede mix wordt van samen gezellig eten, borrelen, drankje doen, spelletjes, stappen maar ook events en hotspots in Amsterdam bezoeken. Er is zoveel leuks te ontdekken :D

Kort wat over mezelf: 

Natuurlijk ben ik dol op eten en koken, vooral de wereldkeuken. Daarnaast ben ik momenteel druk op zoek naar een nieuwe baan, hou van reizen, creatief bezig zijn, sporten, andere culturen leren kennen en mijn horizon verbreden. 

Dus woon je in de omgeving van Amsterdam, rond de 30, nog niet klaar om te settlen en enthousiast om nieuwe mensen te leren kennen? Stuur me een berichtje en regel ik een leuke meetup in de stad.

Gezelligheid met eten gezocht in Amsterdam

Jikke , Amsterdam
2018-02-24

Bekeken: 376

Aangemeld: 5

Gereageerd: 2

Hee allemaal, 

Sinds mei 2017 ben ik (Jikke, 20) in Amsterdam komen wonen. Ik ben afgestudeerd als verpleegkundige en ben nu verloskunde aan het studeren. Het lijkt me erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten in Amsterdam. Eten, borrelen, zeilen, een dansje wagen, relaxen in het park, een festival, spelletjesavond, etc. Ik ben er er voor in! 

Lijkt je dit ook leuk? Meld je dan vooral aan en wie weet kunnen we dan met z'n allen een leuke nieuwe groep vormen. 

Veel liefs en hopelijk tot snel, 

Jikke 

 

Etentjes, borrels, (dag) tripjes, avondje uit

Ro

Rox, Amsterdam
2018-02-26

Bekeken: 437

Aangemeld: 7

Gereageerd: 0

Hi!

Sinds een kleine drie maanden woon ik in Amsterdam. Hiervoor ben ik twee jaar in het buitenland geweest. Het lijkt me leuk om wat mensen te ontmoeten om samen af en toe een hapje te eten, leuke plekken te ontdekken, een drankje doen..

Lekker eten, leuke recepten delen en bovenal gezelligheid!

Rachel, Amsterdam
2018-02-10

Bekeken: 421

Aangemeld: 2

Gereageerd: 0

Ik ben een goede amateurkok (al zeg ik het zelf) die constant op zoek is naar inspiratie voor nieuwe recepten. Ik vind het leuk om voor maar ook met anderen te koken, interesses te delen en nieuwe dingen te ondernemen. Ik ben zelf 25 jaar, woon nu 6 jaar in Amsterdam (samen met mijn partner en onze twee katten) en ben werkzaam binnen de GGZ. 

Het lijkt mij leuk om met anderen van ongeveer mijn leeftijd af te spreken en samen leuke dingen te ondernemen, waaronder koken maar ook andere leuke activiteiten. 

Kookclub/kookworkshops

Kimberly, Amsterdam
2019-03-31

Bekeken: 409

Aangemeld: 4

Gereageerd: 0

Hi Foodies,

Vorig jaar heb ik een berichtje geplaatst en ik zou graag volgende maand met de mensen die daarop hebben gereageerd afspreken om te kijken of we een kookclubje kunnen gaan vormen. Wil je ook mee doen? Ga gezellig mee volgende maand en stuur even je e-mailadres dan stuur ik je een e-mail. 

Het lijkt me leuk om voor elkaar te koken (kunnen samen bepalen hoe vaak) en af en toe een workshop te volgen, zoals; snijtechnieken, Italiaans, Libanees, Wijnproeverij, etc. etc. 

Op deze manier kunnen we van elkaar leren, van professionals leren en heerlijk eten en drinken. 

Liefs!

 

Gezelligheid in Amsterdam

Martin, Amsterdam
2018-06-26

Bekeken: 926

Aangemeld: 38

Gereageerd: 3

Omdat een aantal personen na hun inschrijving niet meer hebben gereageerd, hebben we nog een paar plaatsen vrij in onze eetclub! 

Hi,

Ik ben Martin, 25 jaar en woon/werk sinds een aantal maanden in het mooie Amsterdam. Nog niet zo lang geleden heb ik samen met een aantal anderen een eetclub opgericht. Onze focus ligt niet alleen op samen eten, maar vooral op gezelligheid, borrelen en nieuwe mensen leren kennen. Wij zijn op zoek naar nieuwe leden, die van gezelligheid houden en het leuk vinden dingen te ondernemen. Bijvoorbeeld: Uit eten gaan, ergens iets drinken etc. De bedoeling is om af en toe af te spreken (ook hebben we een groepsapp). We proberen in ieder geval elke maand eens af te spreken.

Lijkt het je leuk ook een keer mee te borrelen? Stuur mij dan even een berichtje met wat informatie over jezelf (en eventueel je telefoonnummer zodat we je kunnen toevoegen aan de groepsapp).

PS: Je krijgt geen notificatie wanneer je een berichtje terugkrijgt, hou de website dus goed in de gaten!!

 

Groet, Martin

 

 

 

 

Eetclubgenootjes gezocht Amsterdam

Marissa, Amsterdam
2017-07-27

Bekeken: 404

Aangemeld: 10

Gereageerd: 6

Hoi allemaal! Ik woon inmiddels anderhalf jaar in Amsterdam en hoewel ik me prima vermaak vind ik het altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen, zeker in combinatie met eten en drinken. :) Om die reden ben ik op zoek naar een aantal eetclubgenootjes. Het lijkt me gezellig eens in de maand samen te komen en lekker te tafelen (bv. elke maand bij iemand anders thuis).  Ik ben zelf geen sterrenchef maar vind het wel heel leuk om nieuwe gerechten uit te proberen. Qua schema’s en levensfase denk ik dat het leuk is om met mensen (mannen/vrouwen) van 24-30 een clubje te vormen. Ik ben zelf 26, fulltime aan het werk, sport meerdere keren per werk en ben dol op eten en borrelen. Mocht je je aangesproken voelen door dit oproepje geef dan vooral een gil! :)

Ladies only Amsterdam (20-35 jr)

Yasmin,
2017-02-15

Bekeken: 366

Aangemeld: 8

Gereageerd: 1

Lieve dames,

Hou je van koken, tapas/sushi maken, borrelen, wijn proeven, food festivals, nieuwe restaurantjes ontdekken en ben je heeeel gezellig? Dan zoek ik jou voor een nieuwe eetclub! :-)

Ik ben net vanuit Utrecht verhuisd naar Amsterdam en het lijkt me super leuk om met een groep meiden uit de buurt te koken/eten/andere gezellige dingen te doen.

Liefs,

Yasmin

p.s. 'ideaal voor singles' is natuurlijk onzin ;) single/getrouwd/gescheiden/samenwonend/modern family is allemaal goed!