Hallo, ik ben Yvonne
lid sinds september 2016
your image

Woonplaats: Nijmegen

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 29

Het lijkt me leuk om nieuwe mensen te leren kennen die net als ik houden van gezellig borrelen en het leuk vinden om een spelletje te spelen. Het gaat mij minder om het koken, en meer om de gezelligheid!
Alles wat we moeten weten over jou?
Persoonlijke interesses: volleybal, muziek, (poging tot) yoga, gitaar, natuur, psychologie, dieren.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Oproepen

Borrelen en spelletjes Nijmegen

Yvonne, Nijmegen
2019-01-19

Bekeken: 637

Aangemeld: 11

Gereageerd: 2

Hoi!

Het lijkt me leuk om eens in de zoveel tijd met een klein groepje mensen een spelletje te spelen (denk aan carcassonne, kolonisten, regenwormen, machi koro) met daarbij een biertje/wijntje en eventueel wat (vegetarische) hapjes. Dus niet zozeer een eetclubje, maar wel een pot gezelligheid ;). Dat kan wat mij betreft bij iemand thuis, maar bijvoorbeeld ook in een leuke kroeg in Bottendaal of Oost.

Zelf woon ik sinds kort weer in Nijmegen, doe ik aan volleybal, luister ik graag naar gitaarmuziek, werk ik als sociaal psycholoog, en eet ik vegetarisch.

Lijkt het je wat om aan te sluiten? Stuur me dan even een berichtje!

Groetjes,

Yvonne

 

https://www.eetclub.nl

Aquafaba - vegan/plantaardige eetclub (27-36 jaar)

Sanna, Nijmegen
2018-06-25

Bekeken: 384

Aangemeld: 3

Gereageerd: 4

Plantaardig koken zit vol nieuwe ontdekkingen: brownies van zwarte bonen, koekjes van kikkererwten, 'kip' van bloemkool, mind = blown :) 

Hoewel mijn vrienden graag eten wat ik ze voorschotel, kookt maar 5% zelf ook plantaardig. Daarom lijkt het me leuk om met meer mensen uit Nijmegen te koken en nieuwe recepten te proberen (het hoeven geen culinaire hoogstandjes te zijn uiteraard). Af en toe uit eten gaan bij vegan-vriendelijke plekken kan natuurlijk ook.

Qua intensiteit dacht ik aan eens per 4-6 weken, totale groepsgrootte 4, 5, 6. Geen idee eigenlijk, ik heb nog nooit een eetclub opgericht...

Lijkt het je wat en heb je zelf ideeen over vorm en frequentie, laat het weten :)