Hallo, ik ben Yvonne
lid sinds September 2016
your image

Woonplaats: Nijmegen

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 31

Het lijkt me leuk om nieuwe mensen te leren kennen in Nijmegen. Het gaat mij niet zozeer om het koken, maar meer om de gezelligheid! Ik eet overigens vegetarisch.
Alles wat we moeten weten over jou?
Persoonlijke interesses: (gitaar)muziek, psychologie, natuur, wandelen, speciaalbiertjes, spelletjes, concerten, schilderen.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Oproepen

30+ clubje Nijmegen

Yvonne, Nijmegen
2021-08-23

Bekeken: 499

Aangemeld: 0

Gereageerd: 5

Hallo mensen uit Nijmegen! Het lijkt me leuk om met een klein groepje mensen af en toe te borrelen en een spelletje te spelen, uiteraard onder het genot van wat (vega) hapjes. Wie is daar voor in? Ik heb ook een gitaar, dus muziek maken is ook nog een optie :).

https://www.eetclub.nl

Aquafaba - vegan/plantaardige eetclub (27-36 jaar)

Sanna, Nijmegen
2018-06-25

Bekeken: 620

Aangemeld: 3

Gereageerd: 4

Plantaardig koken zit vol nieuwe ontdekkingen: brownies van zwarte bonen, koekjes van kikkererwten, 'kip' van bloemkool, mind = blown :) 

Hoewel mijn vrienden graag eten wat ik ze voorschotel, kookt maar 5% zelf ook plantaardig. Daarom lijkt het me leuk om met meer mensen uit Nijmegen te koken en nieuwe recepten te proberen (het hoeven geen culinaire hoogstandjes te zijn uiteraard). Af en toe uit eten gaan bij vegan-vriendelijke plekken kan natuurlijk ook.

Qua intensiteit dacht ik aan eens per 4-6 weken, totale groepsgrootte 4, 5, 6. Geen idee eigenlijk, ik heb nog nooit een eetclub opgericht...

Lijkt het je wat en heb je zelf ideeen over vorm en frequentie, laat het weten :)