Hallo, ik ben Simone
lid sinds februari 2017
your image

Woonplaats: Sint-Michielsgestel

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 29

Situatie: Relatie

Ik word erg gelukkig van lekker lang tafelen en borrelen!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik lust vrijwel alles!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Oproepen

Eetclub Den Bosch

Simone, Den Bosch
2018-05-31

Bekeken: 154

Aangemeld: 12

Gereageerd: 1

Hoi!

Wij zijn op zoek naar mensen tussen de 25 en 32 jaar die het leuk vinden om te borrelen en lekker te eten. Dit kan bij iemand thuis zijn, maar ook in de stad! Het gaat ons om de gezelligheid en niet zo zeer om de culinaire hoogstandjes. Het lijkt ons leuk om om de 4 tot 6 weken wat af te spreken. Wij zijn Melien en Simone en wij zijn zelf ook met elkaar in contact gekomen via deze site. Melien is 26, woont in Den Bosch samen met haar vriend. Ze werkt in de zorg met kinderen en houdt van reizen. Simone is 28 jaar, woont sinds een tijdje in Den Dungen ook samen met haar vriend, werkt ook in de zorg en houdt van eten en wijn (verrassend!). Spreekt jou dit aan stuur dan even een berichtje. Het zou leuk zijn als je dan ook even wat over jezelf vertelt! 

https://www.eetclub.nl

Brabantse gezelligheid eetclub in Den Bosch

M_

M_Hamers, 's-Hertogenbosch
2018-05-31

Bekeken: 179

Aangemeld: 7

Gereageerd: 3

Hoi, Al lange tijd loop ik met het idee in mijn hoofd om een keer bij een eetclub te gaan of er een te starten. Ik ben 25 jaar en een echte bourgondiër, het gaat mij om de gezelligheid, ideeën uit te wisselen en te leren van elkaar, kletsen, wijntje erbij, muziekje op. Kortom! Een gezellige avond! Ik ben geen top chef maar houdt van koken, lekker eten en alles wat daarbij komt kijken. Het lijkt me leuk om eens in de zoveel tijd bij elkaar te komen en te koken of restaurantjes te ontdekken. Lijkt jou dit ook wat? Of heb jij een gezellige kookclub? Woon jij in de omgeving van Den Bosch? Dan hoor ik graag van je!

Gezellig uit-eten clubje Eindhoven zoekt versterking!

Ce

Cecile, Eindhoven
2018-05-31

Bekeken: 123

Aangemeld: 9

Gereageerd: 1

Hallo allemaal, Hou je van lekker eten, borrelen, nieuwe restaurants/eetcafeetjes uitproberen en veel gezelligheid? Dan pas je vast goed bij onze gezellige uit-eten club! We zijn met 6 meiden tussen 27-37 jaar (ongeveer) en ons clubje is ongeveer 1,5 jaar geleden via deze site ontstaan. We gaan een keer per maand uit eten in Eindhoven, wat altijd erg gezellig is. Maar wegens drukte en volle agenda's kunnen er ook regelmatig een aantal meiden niet. We zouden het dan ook erg leuk vinden om nog een aantal (2 a 3) nieuwe leden te verwelkomen...! Spreekt dit oproepje je aan, stuur dan even een berichtje of meld je aan! Groetjes, Cecile