Hallo, ik ben Evelien & Vitus
lid sinds februari 2017
your image
Hoi! Wij zijn Evelien en Vitus, 31 en 28 jaar en wonend nabij Nijmegen. We wonen samen met 2 katten en een baby :) We vinden het leuk om te koken, een biertje of wijntje te drinken, een gezellige avond en nieuwe mensen te leren kennen, bij voorkeur in combinatie :) het lijkt ons leuk een keer in de maand met andere stellen samen te koken of elkaar te verrassen met nieuwe recepten en zo ook onze eigen keuken (wat zullen we eten, groente vlees aardappel, wraps maar weer?) wat uit te breiden.
Alles wat we moeten weten over jou?
Geen allergieën, we eten wel voornamelijk biologisch vlees, verder open voor nieuwe smaaksensaties :D
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Kooktijdschriften
Mijn reizen
Familierecepten
TV-programma’s
Mijn vrienden
Oproepen

Koppels kookclub Nijmegen - Uden

Evelien & Vitus,
2018-10-11

Bekeken: 171

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Ha iedereen! 

Na een tijdje op internet gezocht te hebben naar kookcursussen, bedacht ik me dat we deze natuurlijk ook zelf kunnen oprichten. Wij, Vitus en Evelien, 28 en 31 jaar, zouden het leuk vinden om een keer in de zoveel tijd met mensen samen iets nieuws te koken, of voor elkaar te koken. We vinden koken leuk, maar maken er eigenlijk te weinig tijd voor en ons repertoire mag ook wel wat uitgebreid worden :) door met en voor anderen te koken kunnen we elkaar inspireren en is het een stok achter de deur om een keer wat uitgebreider te koken. We houden daarbij ook wel van een biertje of een wijntje :) Daarbij is het altijd leuk nieuwe mensen te leren kennen.

Het leukst zou zijn een groepje van rond de 8 mensen. Wij wonen helaas niet meer in Nijmegen maar in een dorpje verderop, dus laten we zeggen zo tussen Nijmegen en Uden :) (nijmegen wijchen grave reek uden)

 

Biologisch / vega eet- en gezelligheidsclubje

Evelien & Vitus, Nijmegen
2017-05-25

Bekeken: 154

Aangemeld: 4

Gereageerd: 0

Hoi allemaal!

Ik ben Evelien, 30 jaar en woon sinds 1.5 jaar in Nijmegen. Ik hou van reizen, natuur, festivals, zon, rolschaatsen, verkleedfeestjes en natuurlijk lekker eten en drinken! Omdat ik hier ben komen wonen voor mijn vriend en werk, ben ik op zoek naar nieuwe contacten wat meer in de buurt. Ik zou het leuk vinden om een eet/drinkclubje te starten waarbij we 1x in de zoveel tijd samen koken, uit eten gaan, hapjes maken of een food truck festival te bezoeken. Ik eet voornamelijk vegetarisch maar ook wel eens een biologisch vleesje. Lijkt het je ook leuk aan te sluiten  dan hoor ik het graag!

https://www.eetclub.nl

Vegetarisch in Nijmegen

Vera, nijmegen
2017-01-24

Bekeken: 189

Aangemeld: 7

Gereageerd: 0

Ik woon net pas in Nijmegen en ik zou graag meer mensen in de omgeving willen leren kennen middels een (bij voorkeur) vegetarisch eetclubje. Ik hou van koken maar vooral van lekker laagdrempelig genieten met anderen van een hapje en een drankje.