Hallo, ik ben Roosmarijn
lid sinds juli 2017
your image

Woonplaats: huissen

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 24

Situatie: single

Ik ben dol op lekker eten en vind het gezellig om samen te koken en te kletsen. Ik heb een half jaar in spanje gestudeerd en kan dus zeker de mediterraanse keuken waarderen. Ook ben ik vegetarisch!
Alles wat we moeten weten over jou?
Vegetarisch
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik hou van koken met...
Grill
Stoofpan
Messen
Oven
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Studenten aan de kokerel!

Roosmarijn , Utrecht
2018-05-31

Bekeken: 59

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hi medestudenten! 

In februari ga ik starten met een minor aan de HU in Utrecht en daar op kamers. Het lijkt mij onwijs leuk om in mijn nieuwe woonplaats een kookclub te starten met een aantal medestudenten. Gezellig samen koken en dineren in onze riante studentenkeukentjes met bij elkaar geraapt servies van de Action. Bijvoorbeeld 2 keer per maand :).

Ikzelf ben dol op Italiaans, Grieks, Mexicaans en de keuken van het Midden-Oosten en India. Maar koken is voor mij een ontdekkingstocht dus ik laat me graag verrassen door nieuwe keukens en recepten. Tevens ben ik ook vegetarisch en kook ik graag gezond (dit compenseert weer met de vele borrels zullen we maar zeggen). 

Mocht jij nou ook een student zijn in Utrecht en omstreken en vanaf februari met mij een kookclubje op willen starten, dan hoor ik het graag! 

Liefs Roosmarijn 

https://www.eetclub.nl

Eetclubje in Nijmegen! (21 t/m 30 jaar)

Eva , Nijmegen
2018-05-31

Bekeken: 70

Aangemeld: 6

Gereageerd: 1

Hi! Ik ben Eva, nieuwe dingen uitproberen en lekker koken, daar hou ik van. Het lijkt mij leuk om nieuwe mensen te leren kennen die ook van eten en koken houden!  Daarnaast liggen mijn intresses ook bij reizen, festivals bezoeken en drankjes doen. Het lijkt me leuk om nieuwe mensen te leren kennen die dezelfde intresses hebben. Om eens per 4/6 weken met zijn allen bijeen te komen om te koken voor elkaar, ideeën uit te wisselen en misschien wel naar food evenementen te gaan. Onder het genot van een goed glas wijn, bij een ongedwongen sfeer. Niks moet alles mag!

 

 

Never ending story

Iris, Arnhem
2018-05-31

Bekeken: 47

Aangemeld: 3

Gereageerd: 1

Goedendag mensen die in en rondom Arnhem wonen!

Sinds dit jaar ben ik in Arnhem komen wonen en het lijkt me leuk om meer mensen te leren kennen. Daarom deze oproep om samen eens in de zoveel tijd (bijv maandelijks) op een doordeweekse dag samen te eten. Daarnaast houd ik enorm van spelletjes zoals kolonisten en boerenbridge.

Ik vind het tof om curry´s te maken maar ik ben voor alles in!

Wie o wie sluit zich aan? Groetjes! Iris