Hallo, ik ben Miranda
lid sinds juli 2017
your image

Woonplaats: Eindhoven

Geslacht: vrouw

Wisselend in het buitenland gewoond, maar nu zin om te investeren in nieuwe mensen te leren kennen Eindhoven met het uitproberen van nieuwe restaurants!
Alles wat we moeten weten over jou?
-
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Oproepen

Samen restaurants uitproberen in Amsterdam en elkaar inspireren?

Mi

Miranda, Amsterdam
2018-03-16

Bekeken: 252

Aangemeld: 10

Gereageerd: 0

Net vanuit Eindhoven naar Amsterdam verhuisd voor werk! Ik ben Miranda, 36 jaar en heb zin om met een clubje hoog-opgeleide dames en heren (28-40 jaar) restaurants uit te proberen in Amsterdam. Wie is er nog meer bezig met sporten, zelfontwikkeling, reizen, carriere, maar ook gewoon met een biertje/gin-tonic chillen met vrienden? 

Ps zet gelijk je mobiele nr bij je bericht, zodat ik je kan berichten als je bent toegevoegd! We krijgen nl niet automatisch bericht op deze website wanneer je geinteresseerd bent, jij dus ook niet als je geaccepteerd bent! ;-)

Samen restaurants uitproberen in Eindhoven & elkaar inspireren?

Mi

Miranda, Eindhoven
2017-10-03

Bekeken: 223

Aangemeld: 4

Gereageerd: 4

We zijn gestart met 4 dames - open voor meer leden ;-)

Ik ben Miranda, 36 jaar oud en heb zin om met een clubje hoog-opgeleide dames en heren (28-40 jaar) restaurants uit te proberen in Eindhoven. Wie is er nog meer bezig met sporten, zelfontwikkeling, reizen, carriere, maar ook gewoon met een biertje/gin-tonic chillen met vrienden? 

https://www.eetclub.nl

Gezellig uit-eten clubje Eindhoven zoekt versterking!

Ce

Cecile, Eindhoven
2017-04-16

Bekeken: 223

Aangemeld: 11

Gereageerd: 1

Hallo allemaal, Hou je van lekker eten, borrelen, nieuwe restaurants/eetcafeetjes uitproberen en veel gezelligheid? Dan pas je vast goed bij onze gezellige uit-eten club! We zijn met 6 meiden tussen 27-37 jaar (ongeveer) en ons clubje is ongeveer 1,5 jaar geleden via deze site ontstaan. We gaan een keer per maand uit eten in Eindhoven, wat altijd erg gezellig is. Maar wegens drukte en volle agenda's kunnen er ook regelmatig een aantal meiden niet. We zouden het dan ook erg leuk vinden om nog een aantal (2 a 3) nieuwe leden te verwelkomen...! Spreekt dit oproepje je aan, stuur dan even een berichtje of meld je aan! Groetjes, Cecile