Hallo, ik ben Aniek
lid sinds september 2017
your image

Geslacht: vrouw

Situatie: Relatie

Ik heb jaren lang in Groningen gestudeerd maar nadat ik mijn diploma eenmaal in de pocket had, ben ik samen met mijn vriend naar Delft verhuist. Omdat we ¨nieuw¨ zijn in het westen (we wonen hier inmiddels al een jaar) zouden we graag onze kringen hier uitbreiden. Mijn favoriete bezigheid is eten, maar ik hou ook van borrelen, terrasjes pakken en een feestje op zijn tijd! Groetjes, Aniek
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik vind alles lekker!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
De Versmarkt
Ik hou van koken met...
Oven
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Oproepen

Delftse Dames

Aniek, Delft
2018-06-19

Bekeken: 266

Aangemeld: 5

Gereageerd: 2

 

Hi lieve Eetclubers, wij hebben een eetclubje in Delft die bestaat uit drie afgestudeerde jonge dames tussen de 22 en 26 jaar. We vinden het leuk om samen te eten, te borrelen en af en toe gezellige dingen te doen. Het lijkt ons ook leuk om ons eetclubje van 3 uit te breiden naar een eetclubje van 4, 5, of 6. Dus woon je in de buurt en spreekt dit bericht jou aan? Stuur me dan snel een berichtje en dan zien we jou snel! X  

https://www.eetclub.nl

Haagse Hapjes

Lotte, Den Haag
2018-05-31

Bekeken: 304

Aangemeld: 16

Gereageerd: 1

Hoi allemaal, ik ben onlangs samen met mijn vriend in Den Haag komen wonen. Superleuke stad en lekker dat het strand zo dichtbij is! Ik wil graag nieuwe mensen leren kennen, het lijkt me super om samen met wat leeftijdsgenootjes (26) te koken, wijntjes te drinken, en de stad te ontdekken. Wie oh wie is hiervoor in??

Jonge meiden den haag

An

Anne , Den Haag
2018-06-17

Bekeken: 237

Aangemeld: 9

Gereageerd: 2

Wij zijn een bestaande eetclub met drie jonge meiden uit den haag en omstreken. We zouden het heel leuk vinden als er nog een paar meiden komen aansluiten die het leuk vinden om te koken en te experimenteren met koken. 

 

Eetclub in Delft

Lo

Lotte, Delft
2018-05-31

Bekeken: 112

Aangemeld: 7

Gereageerd: 2

Ik ben Lotte, 23 jaar en wil graag een eetclub in Delft beginnen. Binnenkort ga ik namelijk van Amsterdam naar Delft verhuizen en ik ken daar eigenlijk nog niemand. Daarom lijkt het me leuk om met een groepje samen te koken, maar ook een terrasje pakken of naar de bioscoop, lijken me gezellig. Ik heb momenteel een hele gezellige eetclub in Amsterdam en daar is het me heel erg goed bevallen, maar ik zag dat er in Delft nog geen eetclub is. Daar wil ik verandering in brengen.

Qua koken ben ik niet heel moeilijk. Alles kan alles mag! Lijkt het je leuk om samen met mij een eetclub te beginnen in Delft? Stuur dan een berichtje :)