Hallo, ik ben Aniek
lid sinds september 2017
your image

Woonplaats: Delft

Geslacht: vrouw

Situatie: Relatie

Hallo, mijn naam is Aniek en ik ben 22 jaar. Ik ben recent naar Delft verhuist (na mijn afstuderen) en woon hier samen met mijn vriend. Omdat ik nieuw ben in de stad en ontzettend van eten hou, ben ik op zoek naar een leuke eetclubje. Af en toe samen een terrasje pakken of andere activiteiten ondernemen lijkt mij ook gezellig. Tot snel?! :)
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik vind alles lekker!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
De Versmarkt
Ik hou van koken met...
Oven
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Oproepen

Delftse Dames

Aniek, Delft
2018-01-12

Bekeken: 120

Aangemeld: 4

Gereageerd: 1

 

Hi lieve Eetclubers, wij hebben een eetclubje in Delft die bestaat uit drie afgestudeerde jonge dames tussen de 22 en 24 jaar. We vinden het leuk om samen te eten, te borrelen en af en toe gezellige dingen te doen. Het lijkt ons ook leuk om ons eetclubje van 3 uit te breiden naar een eetclubje van 4, 5, of 6. Dus woon je in de buurt en spreekt dit bericht jou aan? Stuur me dan snel een berichtje en dan zien we jou snel! X  

Westlandse gezelligheid gezocht!

Aniek,
2017-09-18

Bekeken: 118

Aangemeld: 5

Gereageerd: 1

Hallo, mijn naam is Aniek(22)! Ik ben recent samen met mijn vriend(25) naar Delft verhuist. Omdat we nieuw zijn in de stad/regio en ontzettend van eten houden, zijn we op zoek naar een leuke eetclub van mannen/vrouwen/stelletjes om af en toe samen mee te eten. Verder, vinden we het ook gezellig om hier en daar wat te borrelen en andere sociale activiteiten te ondernemen! Lijkt het je leuk om dit met ons te doen, dan ontmoeten we je graag. Tot snel?!

https://www.eetclub.nl

Eetclub in Delft

Lo

Lotte, Delft
2017-08-16

Bekeken: 146

Aangemeld: 7

Gereageerd: 2

Ik ben Lotte, 23 jaar en wil graag een eetclub in Delft beginnen. Binnenkort ga ik namelijk van Amsterdam naar Delft verhuizen en ik ken daar eigenlijk nog niemand. Daarom lijkt het me leuk om met een groepje samen te koken, maar ook een terrasje pakken of naar de bioscoop, lijken me gezellig. Ik heb momenteel een hele gezellige eetclub in Amsterdam en daar is het me heel erg goed bevallen, maar ik zag dat er in Delft nog geen eetclub is. Daar wil ik verandering in brengen.

Qua koken ben ik niet heel moeilijk. Alles kan alles mag! Lijkt het je leuk om samen met mij een eetclub te beginnen in Delft? Stuur dan een berichtje :)