Foodies Elst/Arnhem - eetclub.nl
Foodies Elst/Arnhem
Niet meer op zoek naar nieuwe leden

Karin , Elst
2019-01-30

Bekeken: 327

Aangemeld: 3

Gereageerd: 0

Hoi! Ik ben Karin, 32 lentes jong en ik ben pas komen wonen in Elst.

Met de kerst weer achter de rug bedacht ik mij dat ik het heel leuk zou vinden om elke maand samen te komen met een leuke groep mensen, om samen te koken en samen te genieten van heerlijk eten en lekkere wijntjes.

Ik hou van verse voedingsmiddelen en bewust eten, met een luxe twist. Ik kan zelf niet goed tegen lactose, maar mijn ervaring is dat het heel makkelijk te vervangen is voor andere dingen zonder verlies van smaak.

Een clubje van 6 man tussen de 20-40 lijkt mij leuk. Ik heb ruimte om het bij mij te organiseren, maar we kunnen ook rouleren van locatie. 

Join the club ;)

Ideaal voor
man,vrouw , 20s, 30s, 40s

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

 • Ma

  Maaike uit Arnhem
  30 december 2018

  Aangemeld

  Hoi Karin , Leuke oproep! Volgens mij zoeken we ongeveer hetzelfde :) Ik heb een tijdje terug ook een oproepje geplaatst en een paar reacties gehad. Wil jij je daar ook bij aansluiten? Stuur me dan de je nummer, dan maak ik een appgroepje! Groetjes Maaike

 • Wendy uit Arnhem
  2 januari 2019

  Aangemeld

  Hoi Karin , Ik wil graag bij jouw eetclub omdat jou oproep me aansprak. Het lijkt me ook leuk gezellig samen te koken, nieuwe recepten uit te proberen en lekkere wijntjes daarbij te drinken. Ik hoop iets van je te horen. Groetjes Wendy

 • Irma uit Arnhem
  4 januari 2019

  Aangemeld

  Hoi Karin , Klinkt gezellig! Ik meld me graag aan. Ik ben 36 en net in Arnhem komen wonen.

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen