Hallo, ik ben Karin
lid sinds december 2018
your image

Woonplaats: Elst

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 33

Ik hou enorm van gezelligheid, lekker koken, nieuwe restaurantjes ontdekken en borrelen. Ik werk fulltime en daarnaast sport 2-3x in de week. Voor een avondje in de kroeg of een leuk feestje/festival ben ik ook altijd te porren!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben overgevoelig voor lactose, maar ik ben ondertussen heel vindingrijk om toch lekkere gerechten op tafel te toveren!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Topkoks
Mijn reizen
Oproepen

Foodies Elst/Arnhem

Karin , Elst
2019-01-30

Bekeken: 326

Aangemeld: 3

Gereageerd: 0

Hoi! Ik ben Karin, 32 lentes jong en ik ben pas komen wonen in Elst.

Met de kerst weer achter de rug bedacht ik mij dat ik het heel leuk zou vinden om elke maand samen te komen met een leuke groep mensen, om samen te koken en samen te genieten van heerlijk eten en lekkere wijntjes.

Ik hou van verse voedingsmiddelen en bewust eten, met een luxe twist. Ik kan zelf niet goed tegen lactose, maar mijn ervaring is dat het heel makkelijk te vervangen is voor andere dingen zonder verlies van smaak.

Een clubje van 6 man tussen de 20-40 lijkt mij leuk. Ik heb ruimte om het bij mij te organiseren, maar we kunnen ook rouleren van locatie. 

Join the club ;)

https://www.eetclub.nl

Eat, drink, laugh...repeat! 25-40 Arnhem eo

Iris, Velp
2019-02-18

Bekeken: 352

Aangemeld: 5

Gereageerd: 2

De winter komt er weer aan. Tijd om naar binnen te gaan, verwarmende drankjes, winterkost en gezelligheid...lekker! 

Het idee voor deze eetclub is eens per maand samen te komen. Dat kan bij iemand thuis (ieder neemt een gerecht/hapje mee, bij voorkeur iets verrassends en de host zorgt voor drankjes) of we gaan eropuit om restaurantjes of food-festivals te ontdekken :-).

Ik woon in Velp vlakbij Arnhem, 32 jaar en ik woon samen met mijn vriend en parttime honden. Ik houd enorm van eten maar koken hoort daar natuurlijk ook bij en dat doe ik ook graag! Wel vind ik een 3 gangen menu maken voor een groep altijd wat overweldigend en lijkt het mij fijner om eens per maand 1 bijzonder gerecht/hapje te maken. 

Dus dat is het idee...ik hoor graag wie ervoor in is :-)

Gezellige meiden!

sam, Arnhem
2019-03-03

Bekeken: 708

Aangemeld: 23

Gereageerd: 3

Hoi allemaal, 

Een jaar geleden heb ik mij via deze website aangesloten bij een eetclub en dit bevalt nog steeds super goed. Juist daarom plaats ik een nieuwe omroep. Ik vind het enorm leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en eten verbindt mensen. Ik hou erg van eten en gezelligheid. Deel jij deze mening? Dan kom ik graag in contact met jou.

Op top niveau koken hoeft niet van mij. Als je kan koken is dat leuk meegenomen en anders is borrelen en nieuwe eettentjes in Arnhem ontdekken ook nog een leuk idee. 

 

Groetjes, Sam