Koken en een hoop gezelligheid in Leiden (20ers) - eetclub.nl
Koken en een hoop gezelligheid in Leiden (20ers)
Op zoek naar nieuwe leden
Ni

Nienke, Leiden
2018-05-31

Bekeken: 117

Aangemeld: 5

Gereageerd: 0

Hallo allemaal,

Mijn naam is Nienke, ik ben net afgestudeerd en ik woon sinds een paar maanden in Leiden. Omdat ik pas kort in Leiden woon en hier nog niet veel mensen ken lijkt het me erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik hou van gezelligheid en koken dus een eetclub lijkt mij de perfecte weg hievoor. Het lijkt me leuk om af en toe met een groepje te koken en te borrelen, maar ook om andere dingen te ondernemen.

Spreekt mijn oproepje jou aan laat dan zeker een berichtje achter! En woon je buiten Leiden dan ben je natuurlijk ook meer dan welkom! 

Liefs, Nienke

Ideaal voor
man,vrouw , 20s , Relatie
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Het dieet van deze eetclub...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik eet alles
We krijgen inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
We houden van koken met...
Oven

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

 • Marjolein
  6 maart 2018

  verzoek

  Hoi Nienke, Mijn naam is Marjolein en ben 25 jaar. Ik woon in Den Haag & ik zou graag met een gezellige groep op culinair avontuur gaan. Daarnaast lijkt het mij leuk om nieuwe mensen te ontmoeten die net zoveel van een etentje genieten als ik. Mocht je nog vragen hebben let me know. Ik hoor graag of ik een keertje aan kan sluiten! Proost, Marjolein

 • Tim
  8 maart 2018

  Aangemeld

  Hoi Nienke, Ik ben Tim, 20 jaar, zit in het laatste jaar van mijn HBO opleiding en woon sinds kort in Rotterdam. Ik wil graag nieuwe mensen leren kennen die houden van koken en lekker eten. Ik ben gek op koken en sta het liefst dagelijks achter het fornuis met verse ingrediënten. Ik ben altijd op zoek naar inspiratie voor nieuwe recepten en vind het leuk om deze inspiratie op te doen in een leuk gezelschap met mensen die net zo van eten en koken houden als ik. Ik zou graag een keertje bij je aanschuiven. Als je vragen hebt laat het me weten :) Groetjes!

 • Anouk uit Leiden
  26 maart 2018

  Aangemeld

  Hoi Nienke, Bijna dezelfde situatie hier, ook onlangs afgestudeerd en net naar Leiden verhuisd! :) Het lijkt me heel leuk om mijn passie voor koken en bakken te combineren met mensen leren kennen die dit ook heel leuk vinden. Naast koken vind ik het ook erg leuk iets anders te ondernemen zoals een bier/wijnproeverij. Toch ook wel een beetje gerelateerd aan eten hè! ;) Lijkt me leuk om een keer wat af te spreken met een aantal anderen! Groetjes, Anouk

 • Elise uit Leiden
  24 mei 2018

  Aangemeld

  Hoi Nienke, Ik zit in dezelfde situatie. Is het al gelukt om een clubje op te starten? Dan kom ik graag een keertje kennis maken.

 • Vi

  Vincent
  9 augustus 2018

  verzoek

  Hoi Nienke, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat...ik hou van een praatje maken en lekker eten.

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen