Hallo, ik ben Tim Visser
lid sinds March 2018
your image

Woonplaats: Capelle aan den ijssel

Geslacht: man

Leeftijd: 26

Hoi allemaal :) Ik ben Tim, 24 jaar, ik woon en werk in Rotterdam. Ik wil graag nieuwe mensen leren kennen die houden van koken en lekker eten. Ik ben gek op koken en sta het liefst dagelijks achter het fornuis met verse ingrediënten. Ik ben altijd op zoek naar inspiratie voor nieuwe recepten en vind het leuk om deze inspiratie op te doen in een leuk gezelschap met mensen die net zo van eten en koken houden als ik. Woon je in de omgeving van Rotterdam en heb je zin om gezellig te koken, eten of andere activiteiten te ondernemen in een goed gezelschap? Dan hoor ik graag van je :)
Alles wat we moeten weten over jou?
!
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Topkoks
Kooktijdschriften
Oproepen

Kookfanaten gezocht in Rotterdam

Tim Visser, Rotterdam
2021-10-12

Bekeken: 698

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hoi allemaal :)

Ik ben Tim, 21 jaar, ik studeer momenteel aan de universiteit van Utrecht en woon in Rotterdam.

Ik zou het leuk vinden om nieuwe mensen leren kennen die gek zijn van koken en lekker eten.

Ik ben gek op koken en sta het liefst dagelijks achter het fornuis met verse ingrediënten. 

Ik ben altijd op zoek naar inspiratie voor nieuwe recepten en vind het leuk om deze inspiratie op te doen in een leuk gezelschap met mensen die net zo van eten en koken houden als ik. 

Woon je in de omgeving van Rotterdam en vind je het leuk om samen tot een hoger niveau qua koken te komen. Dan hoor ik graag van je :)

Leuke mensen gezocht voor een kookclubje in de omgeving van Rotterdam

Tim Visser, Rotterdam
2021-10-12

Bekeken: 784

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Hoi allemaal :) Ik ben Tim, 22 jaar, ik studeer momenteel aan de universiteit van Utrecht en woon in Rotterdam. Ik wil graag nieuwe mensen leren kennen die houden van koken en lekker eten. Ik ben gek op koken en sta het liefst dagelijks achter het fornuis met verse ingrediënten. Ik ben altijd op zoek naar inspiratie voor nieuwe recepten en vind het leuk om deze inspiratie op te doen in een leuk gezelschap met mensen die net zo van eten en koken houden als ik. Woon je in de omgeving van Rotterdam en heb je zin om gezellig te koken, eten of andere activiteiten te ondernemen in een goed gezelschap? Dan hoor ik graag van je :)

https://www.eetclub.nl

Yes we can

Yalda, Rotterdam
2019-10-05

Bekeken: 1000

Aangemeld: 5

Gereageerd: 7

 

Hallo lieve mensen!

Ik ben Yalda, bijna 32 jaar oud. Woonachtig in het mooie Rotterdam. In mijn vrije tijd sport ik graag, spreek ik af met vrienden en familie, lekker uiten en pak ik graag een filmpje( Cineville fan). Ik vind koken leuk vooral in fijne gezelschap. Daarbij ben ik ook iemand die graag leuke en ook minder leuke mensen ontmoet.... dus een eetclub starten met gelijkgestemde helemaal voor :)

Koken en een hoop gezelligheid in Leiden (20ers)

Ni

Nienke, Leiden
2018-10-26

Bekeken: 889

Aangemeld: 5

Gereageerd: 1

Hallo allemaal,

Mijn naam is Nienke, ik ben net afgestudeerd en ik woon sinds een paar maanden in Leiden. Omdat ik pas kort in Leiden woon en hier nog niet veel mensen ken lijkt het me erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik hou van gezelligheid en koken dus een eetclub lijkt mij de perfecte weg hievoor. Het lijkt me leuk om af en toe met een groepje te koken en te borrelen, maar ook om andere dingen te ondernemen.

Spreekt mijn oproepje jou aan laat dan zeker een berichtje achter! En woon je buiten Leiden dan ben je natuurlijk ook meer dan welkom! 

Liefs, Nienke