Hallo, ik ben Nienke
lid sinds januari 2018
your image

Woonplaats: Leiden

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 21

Situatie: Relatie

Hey, Ik ben Nienke, ik ben net afgestudeerd en werk nu. Ik woon sinds kort in Leiden en omdat ik het leuk vind om te koken (en te eten...) en hou van gezelligheid lijkt mij dit de perfecte weg om nieuwe mensen te ontmoeten!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik vind eigenlijk bijna alles lekker. Zelf kook ik vaak vegetarisch maar ik eet wel vlees. Ik ben zeker geen topchef maar ik vind het vooral erg leuk om te koken en nieuwe gerechten uit te proberen! Ik kook voor de gezelligheid :)
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Vegetarisch/Veganistisch
Ik hou van koken met...
Oven
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Oproepen

Koken en een hoop gezelligheid in Leiden (20ers)

Ni

Nienke, Leiden
2018-01-15

Bekeken: 53

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hallo allemaal,

Mijn naam is Nienke, ik ben 21 jaar, net afgestudeerd en ik woon sinds een paar maanden in Leiden. Omdat ik pas kort in Leiden woon en hier nog niet veel mensen ken lijkt het me erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik hou van gezelligheid en koken dus een eetclub lijkt mij de perfecte weg hievoor. Het lijkt me leuk om af en toe met een groepje meiden te koken, borrelen en te kletsen, maar zeker ook om andere dingen te ondernemen.

Spreekt mijn oproepje jou aan laat dan zeker een berichtje achter! En woon je buiten Leiden dan ben je natuurlijk ook meer dan welkom! 

Kleine update: intussen zijn we al met 4 meiden uit Leiden (en omstreken) van allemaal in de 20 jaar. Maar we zouden het alle 4 erg leuk vinden als ons clubje nog wat groter wordt. Dus stuur vooral een berichtje! 

Liefs, Nienke

https://www.eetclub.nl