Hallo, ik ben Nienke
lid sinds januari 2018
your image

Woonplaats: Leiden

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 22

Situatie: Relatie

Hey, Ik ben Nienke, ik ben net afgestudeerd en werk nu. Ik woon sinds kort in Leiden en omdat ik het leuk vind om te koken (en te eten...) en hou van gezelligheid lijkt mij dit de perfecte weg om nieuwe mensen te ontmoeten!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik vind eigenlijk bijna alles lekker. Zelf kook ik vaak vegetarisch maar ik eet wel vlees. Ik ben zeker geen topchef maar ik vind het vooral erg leuk om te koken en nieuwe gerechten uit te proberen! Ik kook voor de gezelligheid :)
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Vegetarisch/Veganistisch
Ik hou van koken met...
Oven
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Oproepen

Koken en een hoop gezelligheid in Leiden (20ers)

Ni

Nienke, Leiden
2018-05-31

Bekeken: 116

Aangemeld: 5

Gereageerd: 0

Hallo allemaal,

Mijn naam is Nienke, ik ben net afgestudeerd en ik woon sinds een paar maanden in Leiden. Omdat ik pas kort in Leiden woon en hier nog niet veel mensen ken lijkt het me erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik hou van gezelligheid en koken dus een eetclub lijkt mij de perfecte weg hievoor. Het lijkt me leuk om af en toe met een groepje te koken en te borrelen, maar ook om andere dingen te ondernemen.

Spreekt mijn oproepje jou aan laat dan zeker een berichtje achter! En woon je buiten Leiden dan ben je natuurlijk ook meer dan welkom! 

Liefs, Nienke

https://www.eetclub.nl

Gezellige groep meiden, om samen te eten, borrelen en andere leuke dingen te ondernemen

Manon , Den Haag
2018-05-31

Bekeken: 132

Aangemeld: 8

Gereageerd: 0

Hoi allemaal!

Mijn naam is Manon, ik ben 24 jaar en woon sinds een paar maanden in Den Haag. Ik heb in Groningen pedagogiek gestudeerd en werk nu in de jeugdzorg in Den Haag. Omdat ik de gezellige eet-avondjes met mijn studie vriendinnen erg mis en ik hier nog niet veel mensen ken lijkt het me erg leuk om op deze manier nieuwe mensen te leren kennen in Den Haag. Ik hou er van om gezellig samen te koken, eten, kletsen en te eindigen met een wijntje of chocola op de bank. Daarnaast lijkt het me ook erg leuk om met elkaar andere gezellige dingen te ondernemen. 
Lijkt het jou ook leuk om nieuwe mensen te leren kennen en samen gezellige dingen te doen; laat dan een berichtje achter. 

Liefs Manon