Hey Marin, Leuk initiatief! Zelf kom ik binnenkort in Wageningen wonen. Ook zou ik het leuk vinden om nieuwe mensen te leren kennen en goed te leren koken! Groeten, Jesse
Hi Jesse, Wat leuk. Ik heb je een berichtje gestuurd! Succes met je verhuizing iig :)
Hoi Marin, leuk bericht! Zoals je in mijn profiel kunt lezen ben ik ook vegetarisch en sinds kort woonachtig in Bennekom, om de hoek dus. Graag zou ik me willen aansluiten bij een vegetarische eetclub. Mocht je meer willen weten, stuur me gerust een berichtje :)
Hi Menno, ik heb je een berichtje gestuurd!
Log in om je aan te melden of een vraag te stellen
De eetclub bestaat al lange tijd. Onlangs is een lid verhuisd en heeft daarom de eetclub helaas verlaten. We zijn nu met zijn 5-en. We koken eens per ongeveer 6 weken. Nu kookt ieder alle gangen bij haar thuis, maar in het verleden zijn de gangen ook wel eens opgesplitst. Interesse en met plezier koken is een gemeenschappelijke deler van de leden. Verder gezelligheid en praten over vanalles wat ter tafel komt, werk privé, leuke zaken, maar ook de ups and downs, kortom het werkelijke leven mag er ook zijn. Wanneer de plannen wel eens anders gaan is uiteten meestal een back up plan. Ook kunnen we nog andere dingen met elkaar ondernemen naast de kookclub als er ideeën zijn. Voel jij de gezelligheid om in te schuiven? We horen je graag!
Ik ben vorig jaar afgestudeerd en woon in Wageningen. Omdat veel van mijn vrienden zijn verhuisd, ben ik op zoek naar een gezellige eetclub om af en toe samen te koken, bakken of spelletjes te spelen. Mocht het iemand leuk lijken, vind ik samen hardlopen of een andere sport doen ook erg leuk. Ik ben benieuwd of iemand aan wil sluiten uit omgeving Wageningen!
Doe je mee met onze eetclub in heroprichting? Wij Rob en Heleen (zie profiel) houden van tafelen en nieuwe recepten proberen. Onze vorige eetclub is na 10 succesvolle jaren uit elkaar gevallen door verhuizingen en we missen de verrassende inbreng van anderen. We worden vooral blij van gerechten die goddelijk smaken of er ingewikkeld uitzien, terwijl ze eigenlijk verrassend makkelijk te maken zijn maken. Onze vorige club had als formule dat we ca 1x per maand bij elkaar kwamen, roulerend qua huis. We nemen allemaal iets mee volgens het thema dat we de voorgaande keer hadden afgesproken (b.v. een land, een ingrediënt, een kookboek, een feestdag, etc). Ter plekke zetten we de puntjes op de i (opwarmen, garneren etc.). Iedereen brengt gerechten in naar eigen kunnen en naar eigen portemonnee (dus geen verrekeningen). Zoiets zien we weer voor ons, waarbij we natuurlijk openstaan voor ideeën. We zoeken geen food- of wijnsnobs. Uitgangspunt is eerlijke producten, maar in principe wel gewoon van een (super)markt of groentenboer. Rob eet geen vlees, maar als er voldoende alternatieven zijn is het voor hem geen probleem als er soms vlees gebruikt wordt. Leeftijd deelnemers niet heel belangrijk, kleine kinderen aan tafel is te afleidend.