Hallo, ik ben Marin
lid sinds May 2022
your image

Woonplaats: Wageningen

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 33

Hi! Ik ben sinds '23 in Wageningen komen wonen met mijn vriend. En nu tijd om ook zelf hier leuke mensen te leren kennen! Het liefst zou ik alleen koken met eten wat van de (biologische) markt komt of net uit de pluktuin komt, maar de realiteit met m'n werk als arts is toch dat de supermarkt vaak sneller is :)
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik hou erg van lekker koken en voor meer mensen is wat uitgebreider in de keuken staan gelijk leuk. Ik eet het liefst vegetarisch, maar heel soms toch ook nog wat vis..
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediƫnten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Oproepen

Vegetarische eetclub in Wageningen

Marin, Wageningen
2024-04-11

Bekeken: 94

Aangemeld: 0

Gereageerd: 2

Hi, zoek jij een eetclubje? Het lijkt me leuk om in Wageningen een nieuwe vegetarische eetclub te starten! Ik ben 33, woon sinds een klein jaar in Wageningen en het lijkt me super om via lekker eten nieuwe mensen te leren kennen hier in de buurt. Om nieuwe (of beproefde) recepten uit te proberen, gezellig samen te eten, borrelen en eventueel een spelletjesavond of andere activiteit te ondernemen. Mijn idee zou zijn zo'n 1x per maand met iets van 4-6 mensen. Het lijkt me leuk een gemixt clubje te maken van mannen en vrouwen. Ik houd zelf erg van lekker eten, maar kan ook goed genieten van een simpele pasta met mooie ingrediƫnten. Lijkt het je wat dan hoor ik het graag!

https://www.eetclub.nl