Wijn- en eetclub in Utrecht - eetclub.nl
Wijn- en eetclub in Utrecht
Op zoek naar nieuwe leden

Amber Angenent, Utrecht
2020-04-01

Bekeken: 336

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Hi meiden,

Wij, Amber en Charlotte (26 en 25 jaar), zijn opzoek naar twee meiden die het leuk vinden om zich bij onze new born wijn- en foodclub aan te sluiten. Op dit moment is het lastig afspreken in verband met corona.. maaaaarrrr een gezellige kennismaking via Facetime of Skype met een goed glas wijn on the side moet lukken toch?

We wonen allebei in Utrecht en kennen elkaar ook nog niet zo goed. Maar dat we allebei gek zijn op wijn, lekker (uit)eten, kookboeken, series en films over lekker eten en drinken en alles daar tussenin, dat staat vast!

Hopelijk leren we elkaar binnenkort beter kennen onder het genot van een goed glas wijn. Of dit nou virtueel is of in een leuk barretje of restaurantje in Utrecht. We zijn opzoek naar nog twee meiden tussen de 25 en 30 oud.

Ik kon helaas niet reageren op of uitnodigingen accepteren via mijn vorige oproep dus als je interesse hebt let me know via Instagram! Liefs, Amber en Charlotte

Ideaal voor
vrouw , 20s, 30s
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Het dieet van deze eetclub...
Ik eet alles
Wij koken met ingrediënten van..
Wereldkeuken
De Versmarkt
De nieuwste trend
We krijgen inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
TV-programma’s
Topkoks
Kooktijdschriften
Mijn reizen

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

  • Denise uit Utrecht
    30 April 2020

    Aangemeld

    Hoi Amber Angenent, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat jullie plan mij super gezellig en leuk lijkt! Ook op een virtuele/online manier. Ik ben Denise, 24 jaar en kom uit Utrecht. Lekker in de buurt dus gemakkelijk om te meeten! Ik stuur je ook een berichtje via Insta aangezien dit je in berichtje staat. Ik kijk uit naar je reactie :) Groetjes, Denise

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen