Hallo, ik ben Amber Angenent
lid sinds March 2020
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 26

Hi! Mijn naam is Amber en sinds oktober 2019 woon ik samen met mijn vriend in het prachtige Utrecht. Ik vind het heerlijk om op een vrije zaterdag of zondag naar de markt te gaan en hier verse ingrediënten te kopen voor bijvoorbeeld een frisse home made cheesecake of een pittige curry. Het liefst kook ik 7 dagen in de week met een bijpassende wijn on the side. Ondanks dat mijn vriend een dankbaar proefkonijn is zou ik het heel leuk vinden om een met een club van 4 / 5 meiden van mijn eigen leeftijd een gezellige club op te richten waarmee we regelmatig bij elkaar thuis eten en van elkaars kookkunsten genieten of gezellig buiten de deur gaan eten (ook om inspiratie op te doen natuurlijk :)).
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik heb geen dieet of allergie, ben een makkelijke eter.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Topkoks
Kooktijdschriften
Mijn reizen
Oproepen

Wijn- en eetclub in Utrecht

Amber Angenent, Utrecht
2020-04-01

Bekeken: 335

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Hi meiden,

Wij, Amber en Charlotte (26 en 25 jaar), zijn opzoek naar twee meiden die het leuk vinden om zich bij onze new born wijn- en foodclub aan te sluiten. Op dit moment is het lastig afspreken in verband met corona.. maaaaarrrr een gezellige kennismaking via Facetime of Skype met een goed glas wijn on the side moet lukken toch?

We wonen allebei in Utrecht en kennen elkaar ook nog niet zo goed. Maar dat we allebei gek zijn op wijn, lekker (uit)eten, kookboeken, series en films over lekker eten en drinken en alles daar tussenin, dat staat vast!

Hopelijk leren we elkaar binnenkort beter kennen onder het genot van een goed glas wijn. Of dit nou virtueel is of in een leuk barretje of restaurantje in Utrecht. We zijn opzoek naar nog twee meiden tussen de 25 en 30 oud.

Ik kon helaas niet reageren op of uitnodigingen accepteren via mijn vorige oproep dus als je interesse hebt let me know via Instagram! Liefs, Amber en Charlotte

https://www.eetclub.nl