Hallo, ik ben Liz
lid sinds February 2018
your image

Woonplaats: Arnhem

Geslacht: vrouw

Hoi! Ik ben Liz, 28 jaar, woon in Arnhem en hou erg van koken.
Alles wat we moeten weten over jou?
Nee ik sta open voor allerlei gerechten en lust bijna alles :).
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Sociale Media
Oproepen

Gezellige eetclubje in Arnhem (25-30)

Li

Liz,
2018-09-07

Bekeken: 826

Aangemeld: 3

Gereageerd: 3

Hoi iedereen,

Mijn naam is Liz, 28 jaar, en ik zou graag een gezellige eetclub willen opstarten in de omgeving van Arnhem en dus ben ik op zoek naar leuke gezellige meiden (tussen 25-30 jaar) die net zoals ik het leuk vinden om samen te koken en verschillende gerechten uit te proberen. Daarnaast lijkt het mij erg leuk om met z’n allen restaurantjes in Arnhem te bezoeken en uit te proberen, een drankje te doen in de stad, en of andere leuke activiteiten te ondernemen.

Spreekt dit jou ook aan? Stuur mij dan een berichtje. 

Groetjes

Liz

https://www.eetclub.nl

Vegan koken!

Amber , Arnhem
2018-02-27

Bekeken: 814

Aangemeld: 4

Gereageerd: 1

Hoi foodies!

Mijn naam is Amber, ik ben 25 jaar oud en woon in Arnhem. Ik ben sinds een paar maanden aan het proberen om veganistisch te eten. Ik ben dol op het bedenken, uitproberen en opeten van nieuwe gerechten. Het lijkt me leuk om meer nieuwe recepten te ontdekken met andere food-liefhebbers (liefst geïnteresseerd in vegan natuurlijk:P ). En bijvoorbeeld één keer per maand gezellig te koken en te eten.

Lijkt jou dit ook leuk? Ik hoor het graag!

Groetjes,

Amber

Lekker wijnen in arnhem (25+)

So

Sophie , Arnhem
2019-09-17

Bekeken: 467

Aangemeld: 5

Gereageerd: 0

Wij zijn drie meiden en op zoek naar wat meer gezelligheid in Arnhem. We zijn alle 3 net verhuist naar Arnhem. Sophie (26), woont sinds een jaartje in Arnhem, Lisanne (27), verhuist in oktober naar Arnhem en Leonie (28) woont sinds half jaar in Arnhem. 

We houden alle drie van borrelen, festivals, lekker eten en kletsen.

We zouden het leuk vinden om met een aantal meiden maandelijks af te spreken om gezellig met elkaar te koken en te eten. Dit hoeft niet per se een culinair hoogstandje te zijn ;). En als mensen het leuk vinden een keer naar een festival of de kroeg in wijntjes drinken. Lijkt dit je leuk, ben je tussen de 25 en 31 jaar, wonend in Arnhem stuur ons een berichtje!

Nieuwe contacten Arnhem / Oosterbeek

Mariska, Arnhem
2019-09-07

Bekeken: 542

Aangemeld: 6

Gereageerd: 2

Hoi, ik ben Mariska, 28 jaar en ik werk als landschapsarchitect in Deventer. Sinds april woon ik in Arnhem en ik ken nog niet zo veel mensen hier. Ik zou het leuk vinden om wat nieuwe contacten op te doen in Arnhem of Oosterbeek. Een eetclub oprichten is ook leuk, maar het zou mij dan meer om de gezelligheid gaan. Koken vind ik wel leuk hoor maar het is geen haute cuisine bij mij. ;) Lijkt het jou ook leuk om samen of met een groepje te koken, buiten de deur te eten (in een restaurant of bijv. bbq'en/picknicken in het Sonsbeekpark) of andere dingen te ondernemen? Dat kan spontaan of misschien kunnen we met een groep een vaste dag in de maand prikken.

Ik heb een gluten- en melkintolerantie. Klinkt moeilijk maar dat is het zeker niet. Ook niet bij uiteten. :) En niet alles wat we samen koken hoeft natuurlijk allergenen vrij te zijn.