Hallo, ik ben Samantha
lid sinds April 2018
your image

Woonplaats: Groningen

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 35

Gezellig een hapje eten, kletsen en daarna maybe een filmpje kijken met een drankje erbij? Lijkt me super leuk! Ik houd van nieuwe recepten proberen en nieuwe mensen leren kennen om al het lekkere eten mee te delen. Ik ben een gezellige 29 jarige professional, houdt van muziek, films, zon, en soms ook van lekker in huis rommelen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben minder fan van champignons en asperges, ook kan ik niet tegen scherp eten.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Kooktijdschriften
Mijn vrienden
Oproepen

Niet moeilijk, wel lekker. Aan tafel!

Samantha, Groningen
2018-04-12

Bekeken: 677

Aangemeld: 1

Gereageerd: 1

Gezelligheid kent geen tijd, wel goed gezelschap! Ik zou graag samenkomen met een groepje mensen (ik ben zelf 29) om lekker te eten, te kletsen, wellicht nieuwe (niet te moeilijke!) recepten te proberen, of een keertje gewoon lekker uit eten te gaan of een drankje te doen in de stad. 

Geen verplichtingen, maar eens per maand of dergelijke afspreken (en wie weet vaker als het goed klikt!) lijkt me leuk. Ik heb geen hele grote eettafel maar als we schikken kunnen we er wel met z'n 4 tot 6en omheen zitten. 

Hopelijk tot "aan tafel!" 

https://www.eetclub.nl

Eet & borrel & healthy food club (vrimibo voor young professionals)

Iris, Groningen
2018-03-28

Bekeken: 695

Aangemeld: 3

Gereageerd: 3

hi, 

Mijn naam is Iris, 27 en ik woon & werk in Groningen. Ik werk zelf als recruiter. Nu iedereen om mij heen wat meer aan het settelen is en vriendinnen zijn verhuisd zou ik graag nieuwe meiden willen leren kennen. Het lijkt mij gezellig om samen te borrelen, te netwerken, te eten etc. Ik zou het leuk vinden om bijv eens in de 2 weken vast op een vrijdagavond te eten en te borrelen. Een soort vrijdagmiddagborrel. Daarnaast vind ik het ook leuk om soms naar festivals te gaan en lijkt het mij leuk om bijvoorbeeld samen dingen te plannen. Ik heb een liefde voor food alleen ben zelf echt slecht in koken....! Daarnaast is samen eten gezelliger dan alleen dus lijkt het mij leuk om samen wat gezonde recepten te proberen met daarnaast natuurlijk altijd een lekker wijntje! 

Ik hoop wat leuke meiden te leren kennen :)  

liefs Iris