Hallo, ik ben Ceciel Dinnissen
lid sinds mei 2018
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 29

Ik ben een paar maanden geleden in Utrecht komen wonen en met mijn nieuwe baan begonnen. Ik ken nog niet zoveel mensen in Utrecht maar ik vind het erg leuk om te koken en voorál om te eten. Ik hoop zo nieuwe mensen te leren kennen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben een paar maanden geleden in Utrecht komen wonen en met mijn nieuwe baan begonnen. Ik ken nog niet zoveel mensen in Utrecht maar ik vind het erg leuk om te koken en vooral om te eten. Het lijkt me leuk om zo nieuwe mensen te leren kennen.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Sociale Media
Oproepen

Eetclubje in Utrecht

Ceciel Dinnissen, Utrecht
2019-01-30

Bekeken: 191

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Hoi allemaal,

Ik woon nu al een tijdje in Utrecht en het leek me leuk om een eetclubje op te richten. Nu heb ik al 2 andere meiden gevonden die mee willen doen. Maar we willen graag een groter groepje om samen mee te eten en te borrelen. Het lijkt me leuk om voor elkaar te koken of nieuwe restaurantjes te testen of gewoon lekker borrelen. Al met al een gezellig clubje. Heb je interesse? Laat het weten!

Groetjes,

Ceciel, Anne en Amber

Eetclubje in Utrecht

Ceciel Dinnissen,
2018-09-26

Bekeken: 355

Aangemeld: 3

Gereageerd: 1

Hoi allemaal,

Ik ben Ceciel, 28 jaar en ik woon nu al een jaartje in Utrecht. Ik ben hier komen wonen voor mijn baan. Ik mis de gezelligheid een beetje en ik zou het heel erg leuk vinden om een kookclubje op te richten om zo nieuwe mensen te leren kennen en nieuwe gerechten te proeven. Hopelijk kunnen we een gezellig groepje van ongeveer 5-6 personen vormen en 1x per maand samen komen. Zodat iedereen een gang kan koken en we een leuke avond kunnen hebben.

https://www.eetclub.nl

Eetclub Utrecht meiden 25-35 jaar

Hanneke, Utrecht
2019-03-03

Bekeken: 222

Aangemeld: 10

Gereageerd: 1

Hi!

Ik ben Hanneke, 29 jaar, ik woon sinds mijn studententijd in Utrecht en het lijkt me leuk om weer eens wat nieuwe mensen te leren kennen. Ik ben op zoek naar een groepje meiden om eens in de zoveel tijd samen te koken, een restaurantje te pakken of te borrelen.  Het gaat me vooral om de gezelligheid, samen nieuwe dingen uitpoberen en de kookkunsten wat aanscherpen. Ik moet bekennen dat ik geen enorme keukenprinses ben, dus er valt nog genoeg te leren ;). Wie heeft zin om aan te sluiten? 

 

Eetclub in Utrecht!

Anne , Utrecht
2018-05-11

Bekeken: 596

Aangemeld: 11

Gereageerd: 2

Ha Allen,

 

Mijn naam is Anne, 24 en ik woon sinds ongeveer een jaar in Utrecht. Hoewel ik het hier erg naar mijn zin heb, lijkt het me leuk nieuwe mensen te leren kennen die ook in Utrecht wonen en zich ongeveer in dezelfde fase bevinden (student af en begonnen met werken). Zelf werk ik sinds ongeveer 1,5jaar als psycholoog en doe dit met veel plezier. Ik houd van reizen, musea bezoeken en incidenteel sporten :) Ik ben niet echt een topchef, maar het lijkt me vooral leuk nieuwe mensen te leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje! Misschien niet alleen thuis, maar het lijkt me ook leuk nieuwe restaurantjes uit te proberen of een festival te pakken. Laat het weten als je enthousiast bent!

Wie weet tot snel!

 

Anne