Hallo, ik ben Kristel
lid sinds August 2018
your image

Woonplaats: Arnhem

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 30

Ik woon nog niet zolang in arnhem en omdat ik koken leuk vind leek me het een goed idee hier meer mensen te leren kennen. Verder ben ik een dierenvriend en heb ik twee katten. Ik ga graag naar een festival, avondje uit, een dagje naar het strand met de hond maar een avondje film op de bank kan ook best lekker zijn:)
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben vegetarisch en eet dus geen vis en geen vlees. Als anderen dit wel graag willen eten vind ik dat niet erg maar ik maak het liever niet zelf klaar.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik haal inspiratie uit...
Mijn vrienden
Oproepen

Gezelligheidsgroep

Kristel , Arnhem
2019-10-09

Bekeken: 509

Aangemeld: 4

Gereageerd: 0

Bij deze wil ik graag een groep in Arnhem starten om samen gezellig te eten maar ook om andere activiteiten te ondernemen voor wie daar zin in heeft. Bijv. Een filmavondje, dagje festival, sta open voor ideeën:) 

groepsgrootte maakt niet zoveel uit wat mij betreft maar moest wat invullen) 

https://www.eetclub.nl

Verhuisd, dus tijd voor een nieuwe eetclub in een nieuwe stad (Arnhem)!

Jolien, Arnhem
2019-11-12

Bekeken: 645

Aangemeld: 3

Gereageerd: 3

Hoi!

Ik ben op zoek naar gezelligheid in de stad Arnhem! Sinds kort woon ik hier en dat vind ik leuk, maar soms ook best saai in mijn eentje ;). Vind jij het net zo leuk als ik om nieuwe koffietentjes te ontdekken of samen een hapje te eten? Ik hoor het graag! 
Ik vind koken leuk, maar na een werkdag hang ik over het algemeen niet een enorme keukenprinses uit. Vind je een gewoon lekkere en voedzame maaltijd ook prima en verkies jij net als ik gezelligheid boven culinairiteit? Meld je dan aan!

In mijn profiel staat nog iets meer info over wie ik ben!

Lekker wijnen in arnhem (25+)

So

Sophie , Arnhem
2019-09-17

Bekeken: 468

Aangemeld: 5

Gereageerd: 0

Wij zijn drie meiden en op zoek naar wat meer gezelligheid in Arnhem. We zijn alle 3 net verhuist naar Arnhem. Sophie (26), woont sinds een jaartje in Arnhem, Lisanne (27), verhuist in oktober naar Arnhem en Leonie (28) woont sinds half jaar in Arnhem. 

We houden alle drie van borrelen, festivals, lekker eten en kletsen.

We zouden het leuk vinden om met een aantal meiden maandelijks af te spreken om gezellig met elkaar te koken en te eten. Dit hoeft niet per se een culinair hoogstandje te zijn ;). En als mensen het leuk vinden een keer naar een festival of de kroeg in wijntjes drinken. Lijkt dit je leuk, ben je tussen de 25 en 31 jaar, wonend in Arnhem stuur ons een berichtje!

Gezellige vegetarische eetclub in Wageningen

Se

Serena, Wageningen
2019-10-08

Bekeken: 407

Aangemeld: 1

Gereageerd: 3

Hoihoi,
Ik ben Serena, 20 jaar en student in Wageningen. Het lijkt me erg leuk om een (vegetarisch) eetclubje te vinden/beginnen in Wageningen. Zowel voor de gezelligheid als voor de kook-uitdaging!

Wie heeft interesse (en al lekkere recepten klaarliggen)? ;)