Hallo, ik ben Sanne
lid sinds September 2018
your image

Woonplaats: Leidschendam

Geslacht: vrouw

Ik hou van koken en lekker eten. Ik vind het leuk om voor gezelschap te koken, samen te borrelen en te dineren. Daarnaast vind ik het leuk om mensen in/rondom Den Haag te leren kennen. Ik ben sinds kort woonachtig in Leidschendam en mijn vrienden en familie wonen verspreid door heel het land, behalve rondom Den Haag. Ik werk in Utrecht. Ik ben op zoek naar mensen die houden van een borrel, etentjes maar ook vooral van gezelligheid en goede gesprekken.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben dol op lekker eten en eet dan ook bijna alles, met name in het weekend onder het genot van een goed glas wijn. Doordeweeks kook ik zoveel mogelijk vegetarisch en glutenvrij, hier voel ik mij fitter en vitaler bij.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Oproepen

Uitbreiding eetclub

Sa

Sanne , Den Haag
2020-06-05

Bekeken: 1057

Aangemeld: 6

Gereageerd: 3

 

Hi foodlovers,

 

Wij zijn een eetclubje van drie enthousiaste Haagse meiden van tussen de 25 en 30 jaar. Houd je van lekker eten, borrelen en gezelligheid? Dan lijkt het ons leuk, onze eetclub te kunnen uitbreiden. We borrelen en koken regelmatig met elkaar maar zijn ook vaak in voor gezellige ontbijtjes, lunches, restaurantjes ontdekken, terrasjes en leuke feestjes etc. 

 

Lijkt het je leuk bij onze eetclub aan te sluiten? Stuur dan een berichtje en dan kunnen we snel een borrel organiseren! Wie weet tot snel. 

 

Liefs,

 

Sofie, Sanne & Sanne 

https://www.eetclub.nl

Je kent ze wel: 27 jarige, net werkende juppen die graag een sociaal cluppie vormen in Den Haag!

La

Laura,
2018-10-04

Bekeken: 786

Aangemeld: 4

Gereageerd: 0

Hallo!

Ik ben Laura en (jaja uit de titel) 27 jaar. Ik werk in Amsterdam, en woon zoals velen van jullie met liefde in het mooie Den Haag! Ik hou enorm van koken voor gezelschap en van eten buiten de deur.

Aangezien (bijna alle) vrienden/collega’s in Amsterdam wonen, ben ik daar vaak te vinden. Echter valt er zo veel leuks te ontdekken in Den Haag! Of het nou thuis is met leuke nieuwe mensen, of in een van de vele restaurantjes of barretjes, ik zou het graag met een paar leuke mensen ontdekken.

Spreekt jou dit aan? En ben jij ook iemand die houdt van een borrel/etentje/wellicht een feestje op zn tijd maar óok degene die houdt van goede gesprekken op de bank? Dan zeg ik: laten we die bucketlist van restaurantjes incl onze thuis restaurantjes samen afstrepen!

Ben benieuwd! Groetjes, Laura