Hallo, ik ben Maartje
lid sinds januari 2019
your image

Woonplaats: Apeldoorn

Geslacht: vrouw

Hallo! Ik woon nu een paar maanden in Apeldoorn en ben opzoek naar nieuwe contacten in de buurt. Ik ben 28, en werk in de ICT. In mijn vrije tijd hou ik van tekenen, breien, wandelen, opzoeken van familie, winkelen, (coöperatieve) bordspellen, en zo af en toe eens een halve dag in de keuken staan. Ik zou het leuk vinden nieuwe mensen te ontmoeten en misschien eens na een hapje en en drankje de cafe\'s in de stad verkennen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik weet niet of ik een goede kok ben, maar ik ben niet de moeilijkste; Als er wat mislukt dan is er altijd wel ergens een frietje te halen! ;) Ik eet bijna alles, behalve mosselen en oesters en van te veel lactose word ik niet blij. Alhoewel ik dat laatste nog wel eens negeer want ik ben dol op kaas. Vegetarisch eten/koken is ook geen probleem.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Oproepen

Een nieuwe eet- en meer club.

Maartje, Apeldoorn
2019-01-25

Bekeken: 234

Aangemeld: 10

Gereageerd: 0

Hallo allemaal, 

Sinds juli woon ik in Apeldoorn en ik merk dat ik het erg moeilijk vind om nieuwe contacten te leggen. De meeste mensen hebben op mijn leeftijd (28) al een vaste vrienden groep en soms al een gezin, en ik moet hier in de buurt weer opnieuw beginnen. Veel mensen sporten en doen daar nieuwe contacten op, maar ik hou niet van sporten (al doet mijn profiel foto misschien anders vermoeden) en wel van eten dus dit leek mij een leukere optie!

Ik hou van scandinavische misdaadseries (en boeken), creatief bezig zijn, klussen in huis en wandelen in een mooi gebied. Ook ben ik dol op cooperatieve bordspellen maar die kan je niet allemaal alleen spelen. 

Ik zou het leuk vinden om met nieuwe mensen in contact te komen. Niet alleen om te eten maar ook om een spel te spelen, of een wandeling te maken. Ook lijkt het me leuk om na een etentje de stad te gaan verkennen! Ik ben erg benieuwd naar wat hier in het weekend te beleven is. 

Om even verder in te gaan op het eet aspect; Ik hou van koken maar het hoeft voor mij geen hoogdravend gebeuren te worden (lees; een menu wat je in een 5 sterren restaurant zou eten), gewoon leuk en lekker! Stokbroodjes met tappenade, toastjes met stinkkaas zijn ook lekker! Vegatarisch of niet, ik vind het allemaal prima. 

Ik heb voor een club grootte van 1-4 gekozen. Dit omdat ik enigzins introvert ben, en me vaak beter op mijn gemak voel in kleinere gezelschappen. In grote gezelschappen leer je mensen naar mijn idee toch minder snel kennen. Mocht er toch veel animo zijn dan pas ik dit aan! Ik moet zelf nog even uitvogelen hoe dit allemaal werkt enzo. 

Ik hoop tot ziens!

 

 

https://www.eetclub.nl