Een nieuwe eet- en meer club. - eetclub.nl
Een nieuwe eet- en meer club.
Op zoek naar nieuwe leden

Maartje, Apeldoorn
2019-01-25

Bekeken: 235

Aangemeld: 10

Gereageerd: 0

Hallo allemaal, 

Sinds juli woon ik in Apeldoorn en ik merk dat ik het erg moeilijk vind om nieuwe contacten te leggen. De meeste mensen hebben op mijn leeftijd (28) al een vaste vrienden groep en soms al een gezin, en ik moet hier in de buurt weer opnieuw beginnen. Veel mensen sporten en doen daar nieuwe contacten op, maar ik hou niet van sporten (al doet mijn profiel foto misschien anders vermoeden) en wel van eten dus dit leek mij een leukere optie!

Ik hou van scandinavische misdaadseries (en boeken), creatief bezig zijn, klussen in huis en wandelen in een mooi gebied. Ook ben ik dol op cooperatieve bordspellen maar die kan je niet allemaal alleen spelen. 

Ik zou het leuk vinden om met nieuwe mensen in contact te komen. Niet alleen om te eten maar ook om een spel te spelen, of een wandeling te maken. Ook lijkt het me leuk om na een etentje de stad te gaan verkennen! Ik ben erg benieuwd naar wat hier in het weekend te beleven is. 

Om even verder in te gaan op het eet aspect; Ik hou van koken maar het hoeft voor mij geen hoogdravend gebeuren te worden (lees; een menu wat je in een 5 sterren restaurant zou eten), gewoon leuk en lekker! Stokbroodjes met tappenade, toastjes met stinkkaas zijn ook lekker! Vegatarisch of niet, ik vind het allemaal prima. 

Ik heb voor een club grootte van 1-4 gekozen. Dit omdat ik enigzins introvert ben, en me vaak beter op mijn gemak voel in kleinere gezelschappen. In grote gezelschappen leer je mensen naar mijn idee toch minder snel kennen. Mocht er toch veel animo zijn dan pas ik dit aan! Ik moet zelf nog even uitvogelen hoe dit allemaal werkt enzo. 

Ik hoop tot ziens!

 

 

Ideaal voor
man,vrouw , 20s, 30s

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

 • Ee

  Eefje uit Apeldoorn
  1 februari 2019

  Aangemeld

  Hoi Maartje, het lijkt mij super om met je in contact te komen en een kookclubje te starten. Ook jn de rest van je verhaal herken ik veel dus wie weet kunnen we naast koken inderdaad ook andere dingen doen zoals een spelletjesavond :)

 • In

  Inge Kleiboer uit Apeldoorn
  5 februari 2019

  Aangemeld

  Hoi Maartje, Het lijkt me gezellig om me aan te sluiten bij jouw eetclub! Mijn naam is Inge, 30 jaar en heb een gezin met 2 kids. Ik merk dat, doordat iedereen zich settelt om ons heen, de contacten ook minder worden en daarom lijkt het me leuk mijn sociale kringen uit te breidden. Hoe beter dan met gezellig eten en drinken? Ook bordspelletjes zijn hier favoriet en ga graag op ontdekking in de natuur. Ik hoop wat van je te horen, lijkt me gezellig!! Groetjes Inge

 • An

  Annette uit Apeldoorn
  9 februari 2019

  Aangemeld

  Hoi Maartje, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat onze interesses erg overeenkomen. Een lange wandeling in het weekend of een wijntje in de kroeg zijn ook dingen die ik graag doe. En natuurlijk eten en koken. Groetjes!

 • Sa

  Saskia uit Apeldoorn
  18 februari 2019

  verzoek

  Hoi Maartje, het lijkt me leuk om me aan te sluiten bij je eetclubje! Vooral omdat onze interesse\'s heel goed op elkaar aansluiten en ook ik graag met nieuwe mensen in contact kom. Ondanks dat ik wel uit Apeldoorn kom, ben ik veel contacten hier verloren in de tijd dat ik in een andere stad studeerde. Normaal gesproken ben ik gek op koken, lekker eten en goede wijn, maar dat laatste zit er door mijn zwangerschap helaas even niet in ;-) Het lijkt me leuk om jou en andere dames eens te ontmoeten om te kijken of het klikt! Groetjes, Saskia

 • Jose uit Apeldoorn
  8 maart 2019

  verzoek

  Hoi Maartje, Wat een leuk bericht! Ik ben zelf ook relatief nieuw in Apeldoorn en op zoek naar andere kook- en eetliefhebbers én mensen die van bordspellen houden! Je kan me een berichtje sturen (hoe werkt dat hier precies? Mocht je een e-mailadres nodig hebben, dan geef ik wel eentje die wat anoniem is, omdat dit volgens mij behoorlijk zichtbaar is.) Groetjes, José

 • Jennifer uit Apeldoorn
  2 april 2019

  verzoek

  Hoi Maartje, Het lijkt mij erg leuk om ook deel uit te maken van deze eetclub als nieuwe Apeldoorner. Ik weet niet of er nog plaats is?

 • Elles uit Beekbergen
  4 april 2019

  verzoek

  Hoi Maartje, Ik wil me niet perse aanmelden voor jou eetclub. Naar zou het wel leuk vinden om met je in contact te komen. Voor een x een kop koffie drinken of filmpje kijken, winkelen of wat anders leuks doen. De afgelopen jaren ben is het contact met veel oude vrienden verwaterd en ik zou graag nieuwe mensen ontmoeten. Helaas tot de conclusie gekomen dat mijn sociale kring heel klein is geworden.

 • Marlon Elings uit Apeldoorn
  21 april 2019

  verzoek

  Hoi Maartje! Ik ben zelf ook vrij nieuw in Apeldoorn en absoluut op zoek naar nieuwe contacten! En ik sluit me bij je aan wat betreft dat het lastig is om hier mensen te ontmoeten:P Ik heb zelf ook een oproep geplaatst, maar eigenlijk omdat ik juist in deze tijd van het jaar denk dat contact leggen via deze weg makkelijker is dan \"gewoon\" in een café. Ik hou wel erg van uitgaan hoor! Doe ik alleen niet zo snel in mijn eentje, dus mensen met dezelfde interesses zou ik graag leren kennen. Hopelijk via deze weg, want samen koken en eten is ook echt een passie van mij!

 • Sharon Coopmans uit Apeldoorn
  17 mei 2019

  verzoek

  Hoi Maartje, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat ik net nieuw ben en het me leuk leek kennis te maken:)

 • Da

  Daphne Bargeman uit Apeldoorn
  20 mei 2019

  verzoek

  Hoi Maartje, Lijkt me leuk om aan te sluiten bij deze eetclub. Hoop wat van je te horen

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen