Hallo, ik ben Marian
lid sinds February 2019
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 28

Ik ben Marian (28) en woon vanaf 1 februari in Amsterdam. Ik kom oorspronkelijk uit Groningen, waar ik ook gestudeerd heb. Ik heb een aantal sociale contacten in Amsterdam maar gezien de huidige periode is dit lastig om uit te breiden. Ik vind het leuk om te koken en nieuwe mensen te leren kennen, dit lijkt me daarom een goede combinatie!
Alles wat we moeten weten over jou?
Bij voorkeur eet ik geen vlees
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
Kooktijdschriften
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Eetclub in Amsterdam

Marian, Amsterdam
2021-01-12

Bekeken: 111

Aangemeld: 4

Gereageerd: 1

Hi all! Ik ben Marian (28) en ben vanaf 1 februari woonachtig in Amsterdam (Schinkelbuurt). Het lijkt me leuk om een eetclub te starten en zo nieuwe mensen in de stad te leren kennen. Ik kom oorspronkelijk uit Groningen en heb daar mijn studie afgerond, sindsdien werk ik fulltime. Een stukje Groningse nuchterheid kan ik je zeker leren ;-)

https://www.eetclub.nl

Gezellige eetclub meiden Utrecht (23-28 jaar)

Loes , Utrecht
2019-04-28

Bekeken: 404

Aangemeld: 12

Gereageerd: 3

Hoi allemaal, 

Mijn naam is Loes, ik ben 24 jaar en ik ben vorig zomer vanuit Groningen naar Utrecht verhuisd. Ik ken nog niet zoveel mensen in Utrecht dus ik ben op zoek naar een leuke groep meiden die met regelmaat samen willen koken, eten, borrelen en/of andere gezellige dingen willen doen! Naast lekker eten en koken ga ik graag naar concerten en festivals, ben ik fan van bordspelletjes en hou ik van een goeie netflix-marathon op z'n tijd. Het lijkt me leuk om ongeveer 1-2x per maand af te spreken voor een gezellig avondje. Als je dit ook leuk lijkt, let me know!

Groetjes Loes