Hallo, ik ben Marloes
lid sinds februari 2019
your image

Woonplaats: Eindhoven

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 25

Hallo allemaal! Ik ben nét in Eindhoven komen wonen omdat ik ben begonnen met een nieuwe baan. Ik heb mijn hele leven in Enschede gewoond, dus ik ken Eindhoven nog niet zo goed. Daarom zou ik erg graag wat gezellige, nieuwe mensen leren kennen. Zoals iedereen hier ben ik gek op lekker eten, maar ik hou ook heel erg van koken en bakken. Ik probeer graag iets nieuws en vind het niet erg om de hele keuken vies te maken. Als er maar iets lekkers tegenover staat! Lijkt het jou ook gezellig om als (nieuwe) Eindhovenaar samen te koken en te eten en misschien de stad een beetje verder te verkennen? Stuur me dan een berichtje!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik heb verder geen allergieën. Er zijn weinig dingen die ik écht niet lust. Wel heb ik momenteel minder met de Noord-Afrikaanse/Arabische keukens, maar ik sta natuurlijk open voor verandering ;)
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
TV-programma’s
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Eet- en gezelligheidsclub in Eindhoven!

Marloes, Eindhoven
2019-02-06

Bekeken: 293

Aangemeld: 8

Gereageerd: 0

Hallo allemaal, 

 

Ik ben Marloes, 24 jaar oud en ik ben nét verhuisd naar Eindhoven voor een andere baan. Ik ken eigenlijk nog niet zo veel mensen in Eindhoven en ben daarom op zoek naar wat gezelligheid! Het lijkt me heel leuk om samen te koken, te borrelen, restaurantjes uit te proberen en gewoon leuke dingen te doen :)  Een kook/eetclub lijkt me ideaal daarvoor! Het is natuurlijk super leuk om met een lekker wijntje samen te koken en te eten, of lekker de stad te verkennen! 

Lijkt dit jou ook leuk? Stuur me dan een berichtje, ik hoor graag van je!

 

Groetjes, Marloes :)

https://www.eetclub.nl

Hapjes, drankjes en een boel gezelligheid!

Lotte, Eindhoven
2019-01-09

Bekeken: 237

Aangemeld: 7

Gereageerd: 1

Hoi foodlovers!

Onlangs ben ik verhuisd naar Eindhoven, maar ik ken hier nog niet heel erg veel mensen. Het lijkt me daarom echt ontzettend leuk om mijn netwerk wat uit te breiden, en hoe kan dat nou beter dan met wat lekkers te eten erbij? Mijn idee is om op frequente basis samen te eten, borrelen, high tea'en, een spelletje te doen, of misschien zelfs een pubquiz? Ik ben niet echt een meesterchef, maar ik vind het wel ontzettend leuk om met anderen te eten en ben altijd wel opzoek naar een dosis gezelligheid. 

Groetjes Lotte