Hallo, ik ben Linda
lid sinds februari 2019
your image

Woonplaats: Leerdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 36

36, net verhuisd naar (omgeving) Leerdam. Op zoek naar kleinschalige kookclubs om nieuwe mensen te leren kennen die net als ik gek zijn op lekker eten en nieuwe recepten uitproberen. In het dagelijks leven moeder van drie jonge kinderen en werkzaam in de luchtvaart.
Alles wat we moeten weten over jou?
Geen diëten of allergieën.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Kooktijdschriften
Mijn reizen
Oproepen

Kook&Eet Club Lingestreek: Gorinchem/Leerdam/Beesd/Geldermalsen

Linda ,
2019-02-11

Bekeken: 103

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Wie woont er ook in de buurt van de mooie Linge en heeft zin om met een groepje (M/V 30-55jr) ongeveer eens in de twee maanden samen te koken, borrelen en eten?

Ik ben na een buitenlands avontuur sindskort woonachtig in (de omgeving van) Leerdam. Ik weet zeker dat zich hier ook kookclubenthousiastelingen bevinden, maar ik kan nog geen enkele oproep uit deze streek terugvinden op de site!

Het lijkt mij leuk een diverse groep samen te stellen; M/V, single of getrouwd, kinderen of niet... Met als uitgangspunten plezier, easy-going en culinaire broedplaats. Met het laatste bedoel ik dat we van alles kunnen uitproberen zonder dat we meteen sterrenchefs hoeven te immiteren. Laten we elkaar onder het genot van een glas wijn/bier/iets anders bijpassends helpen in de keuken en elkaar ondertussen beter leren kennen. 

Behalve bij en met elkaar eten kunnen we ook zo nu en dan een workshop volgen, of culinaire inspiratie opdoen in een van de restaurants in deze mooie streek. En mochten jullie andere ideeen hebben, vertel ze! 


https://www.eetclub.nl