Hallo, ik ben Antoinette
lid sinds March 2019
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 30

Hi! Ik ben Antoinette en Ik zou het leuk vinden wat nieuwe mensen te leren kennen om samen eens een borrel mee te drinken en/of te koken bij iemand thuis (of ergens). Mijn vriend kan heel goed koken, wij gaan geregeld heel erg lekker uiteten en zo ben ik ook iets beter gaan koken, vooral de winterse gerechten als stoof ed vind ik een feest!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben een hele makkelijke eter!
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Sociale Media
Mijn vrienden
Oproepen

Eet/borrelclub vrouw 25-35jr

Antoinette, Utrecht
2019-12-08

Bekeken: 598

Aangemeld: 6

Gereageerd: 4

Hoi! Mijn naam is Antoinette en ik woon al een paar jaar in Utrecht, maar zou het leuk vinden om via deze weg een paar leuke meiden te leren kennen die houden van lekker eten en borrelen. Of het nou 3 gangen luxe eten of een borrelplank met wijn wordt, ik vind vooral gezelligheid belangrijk! Daarnaast houd ik van buiten zijn, sport ik graag en heb ik voorkeuren voor de italiaanse en franse keuken, maar vind ottolenghi ook leuk! Ik hou heel veel van kaas en tevens van spelletjes. Wel een stiekeme voorkeur voor alleseters zodat iedereen los kan gaan en evt nergens rekening mee hoeft te houden

https://www.eetclub.nl

Eetclub Utrecht meiden 25-35 jaar

Hanneke, Utrecht
2019-03-03

Bekeken: 706

Aangemeld: 8

Gereageerd: 1

Hi!

Ik ben Hanneke, 29 jaar, ik woon sinds mijn studententijd in Utrecht en het lijkt me leuk om weer eens wat nieuwe mensen te leren kennen. Ik ben op zoek naar een groepje meiden om eens in de zoveel tijd samen te koken, een restaurantje te pakken of te borrelen.  Het gaat me vooral om de gezelligheid, samen nieuwe dingen uitpoberen en de kookkunsten wat aanscherpen. Ik moet bekennen dat ik geen enorme keukenprinses ben, dus er valt nog genoeg te leren ;). Wie heeft zin om aan te sluiten?