Hallo, ik ben Renske
lid sinds March 2019
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 32

Hallo! Mijn naam is Renske, 27 jaar oud en sinds mijn studententijd woonachtig in het mooie Utrecht. Hobby\\\\\\\'s zijn onder andere sporten in de buitenlucht, borrelen en lekker eten, op vakantie gaan en een goed boek. Het lijkt mij leuk om hier wat nieuwe mensen te leren kennen om lekker te gaan eten en drinken. Koken vind ik erg leuk, maar de gezelligheid staat voor mij voorop :)
Alles wat we moeten weten over jou?
-
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Gezellige meiden eetclub Utrecht (22-32 jaar)

Renske, Utrecht
2019-03-31

Bekeken: 797

Aangemeld: 7

Gereageerd: 6

Hallo! Mijn naam is Renske en ik ben 27 jaar oud. Ik woon sinds mijn studententijd in het mooie Utrecht, maar ik merk dat het tijd is om weer eens wat nieuwe mensen te leren kennen in de stad! Het lijkt mij heel gezellig om met een aantal meiden (4 tot 6) van ongeveer dezelfde leeftijd (22-32 jaar) 1x per maand samen te komen om gezellig te koken en te tafelen. Het gaat mij hierbij vooral om de gezelligheid, het hoeven geen culinaire hoogstandjes te zijn ;) Verder sta ik er ook zeker voor open om af en toe eens gezellig te borrelen in de stad, leuke koffiezaakjes te ontdekken of lekker uit eten te gaan. Spelletjesavonden zijn ook altijd leuk  Dusss ben jij een gezellige meid die zich kan vinden in bovenstaande dan hoor ik heeeel graag jouw reactie!! En wie weet zitten we binnenkort gezellig te tafelen met een lekker wijntje erbij! Groetjes Renske

https://www.eetclub.nl

Eetclub Utrecht meiden 25-35 jaar

Hanneke, Utrecht
2019-03-03

Bekeken: 705

Aangemeld: 8

Gereageerd: 1

Hi!

Ik ben Hanneke, 29 jaar, ik woon sinds mijn studententijd in Utrecht en het lijkt me leuk om weer eens wat nieuwe mensen te leren kennen. Ik ben op zoek naar een groepje meiden om eens in de zoveel tijd samen te koken, een restaurantje te pakken of te borrelen.  Het gaat me vooral om de gezelligheid, samen nieuwe dingen uitpoberen en de kookkunsten wat aanscherpen. Ik moet bekennen dat ik geen enorme keukenprinses ben, dus er valt nog genoeg te leren ;). Wie heeft zin om aan te sluiten?