Hallo, ik ben Linsey
lid sinds april 2019
your image

Woonplaats: Apeldoorn

Geslacht: vrouw

Hallo, ik ben Linsey 27 jaar, werkzaam als ergotherapeut en sinds 3 jaar woonachtig in het mooie dorp Apeldoorn. Via een vriendin ken ik deze website en bedacht ik mij om ook maar eens een berichtje te plaatsen. De reden dat ik hier een berichtje schrijf is omdat ik graag mijn sociale netwerk zou willen uitbreiden in Apeldoorn. Het lijkt mij leuk om nieuwe mensen te leren kennen die van gezelligheid houden, net zoals ik. Hetzij om samen te koken, bordspelletjes avonden, terrassen, winkelen, stappen, bios noem maar op. Mocht jij hier ook zin in hebben en in herkennen stuur gerust een berichtje:) Groetjes!!
Alles wat we moeten weten over jou?
Vegetarisch koken
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
Oproepen

Gezelligheid

Linsey , Apeldoorn
2019-04-17

Bekeken: 139

Aangemeld: 7

Gereageerd: 3

Hallo Allemaal!

Ik ben Linsey, 27 jaar en ben sinds 3 jaar woonachtig in het mooie dorp Apeldoorn. Omdat het mij leuk lijkt om meer mensen te leren kennen in Apeldoorn, plaats ik dit bericht. 

Eerlijk gezegd ben ik niet echt een top chef en is koken geen echte hobby. Wel heb ik veel interesse in beter leren koken en hou ik vooral van lekkere dingen proeven!

Dus.. is gezelligheid ook hetgeen wat boven aan jouw prio lijstje staat, met niet alleen gezellig samen koken maar ook andere leuke dingen ondernemen!? (stappen, borrelen, winkelen, sporten, festival etc..) lijkt het mij leuk om in contact te komen. 

Kortom.. gewoon gezellig nieuwe mensen ontmoeten!! 

Groetjes

 

 

https://www.eetclub.nl