Gezelligheid - eetclub.nl
Gezelligheid
Op zoek naar nieuwe leden

Linsey , Apeldoorn
2019-04-17

Bekeken: 47

Aangemeld: 1

Gereageerd: 1

Hallo Allemaal!

Ik ben Linsey, 27 jaar en ben sinds 3 jaar woonachtig in het mooie dorp Apeldoorn. Omdat het mij leuk lijkt om meer mensen te leren kennen in Apeldoorn, plaats ik dit bericht. 

Eerlijk gezegd ben ik niet echt een top chef en is koken geen echte hobby. Wel heb ik veel interesse in beter leren koken en hou ik vooral van lekkere dingen proeven!

Dus.. is gezelligheid ook hetgeen wat boven aan jouw prio lijstje staat, met niet alleen gezellig samen koken maar ook andere leuke dingen ondernemen!? (stappen, borrelen, winkelen, sporten, festival etc..) lijkt het mij leuk om in contact te komen. 

Kortom.. gewoon gezellig nieuwe mensen ontmoeten!! 

Groetjes

 

 

Ideaal voor
man,vrouw , 20s, 30s

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

 • Mi

  Michel uit Hengelo
  17 april 2019

  verzoek

  Hoi Linsey , Spreekt mij heel erg aan, had als gereageerd per persoonlijk berichtje. Gr. Michel

 • Lidian uit Apeldoorn
  19 april 2019

  Hoi Linsey, Hier het zelfde verhaal;) Ook zeker geen topchef maar ik vind het wel leuk om samen te koken/eten en andere dingen te ondernemen. Ik ben 29 (bijna 30) en woon in Apeldoorn. Ik zit ook bij een ander eetclubje maar het lijkt me leuk om nog wat meer contacten te leggen. Hoor graag van je. Groetjes Lidian

  Linsey uit Apeldoorn

  Hoi lidian, Wat leuk dat je een bericht stuurt. Dan zit je hier goed:) lijkt mij ook leuk om meer Contacten te leggen. Ik zit ook bij een ander groepje maar dat maakt niks uit

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen