Hallo, ik ben Yrla
lid sinds April 2019
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 28

Sinds februari 2020 woon ik in Amsterdam Noord, en ik zou hier graag wat meer mensen leren kennen! Naast lekker eten en koken houd ik van fotograferen, fietsen, dansen en boeken lezen en ga ik graag naar cabaret - of theatervoorstellingen. Ik zou het leuk vinden om een eetclub te vinden waarmee ik niet alleen samen kan eten maar ook af en toe de stad in kan gaan voor een voorstelling, festival, concert of gewoon een drankje. Wat betreft eten houd ik ervan om nieuwe recepten te proberen en om gerechten van anderen te proeven. Als ik voor vrienden kook dan maak ik graag een risotto met bospaddestoelen, ovenpasta of een Thaise curry.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet heel af en toe vlees, maar meestal vegetarisch of gerechten met vis.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Kooktijdschriften
Mijn vrienden
Oproepen

Eetclub Amsterdam Noord (m/v)

Yrla, Amsterdam
2020-05-24

Bekeken: 485

Aangemeld: 2

Gereageerd: 1

Hoi! Ik ben Yrla (24). Drie maanden geleden ben ik naar Amsterdam (Noord) verhuisd en ik wil hier graag wat meer mensen leren kennen. Daarom begin ik graag een eetclubje met andere twintigers (man/vrouw maakt niet uit) uit Amsterdam! Verwacht geen culinaire hoogstandjes maar wel veel gezelligheid :) Met het mooie weer lijkt het me ook heerlijk om wat hapjes te maken en lekker in het Noorderpark te gaan zitten, dat is dan meteen coronaproof. Groetjes Yrla

https://www.eetclub.nl

Zoek vijf gezellige mensen voor vegan/vegetarisch kookclubje in Utrecht

Jasmyn, Utrecht
2019-05-03

Bekeken: 771

Aangemeld: 7

Gereageerd: 3

Hi,

Ik ben Jasmyn en het lijkt me leuk om met z'n zessen 2 keer per maand gezellig te koken, te kletsen en wijn te drinken. Om en om bij iemand thuis of een keer naar een nieuw/leuk restaurant in Utrecht. 

Hoewel ik hier al jaren woon, lijkt me leuk om nieuwe mensen in Utrecht te leren kennen. 

Mij maakt het niet uit: meiden of mannen gemengd? Gezellig! Leeftijd 24-30 jaar. Geen poespas, keukenambities of bitterballen. Gewoon gezellig :)

Groetjes,

Jas

 

Gezellige eetclub meiden Utrecht (23-28 jaar)

Loes, Utrecht
2019-04-28

Bekeken: 689

Aangemeld: 12

Gereageerd: 3

Hoi allemaal, 

Mijn naam is Loes, ik ben 24 jaar en ik ben vorig zomer vanuit Groningen naar Utrecht verhuisd. Ik ken nog niet zoveel mensen in Utrecht dus ik ben op zoek naar een leuke groep meiden die met regelmaat samen willen koken, eten, borrelen en/of andere gezellige dingen willen doen! Naast lekker eten en koken ga ik graag naar concerten en festivals, ben ik fan van bordspelletjes en hou ik van een goeie netflix-marathon op z'n tijd. Het lijkt me leuk om ongeveer 1-2x per maand af te spreken voor een gezellig avondje. Als je dit ook leuk lijkt, let me know!

Groetjes Loes