Hallo, ik ben Eileen
lid sinds May 2019
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 31

Ik ben 26 jaar en woon nu sinds januari in Amsterdam, hiervoor heb ik twee jaar in Australië gewoond. Mijn familie en een deel van mijn vriendinnen wonen in andere steden. Ik zou het leuk vinden om nog meer mensen in Amsterdam te leren kennen. Het lijkt mij gezellig om een hapje te gaan eten, te koken en/of wijn te drinken o.i.d.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik heb een schaaldieren allergie (garnalen, kreeft)
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Familierecepten
Websites en Blogs
Mijn vrienden
Oproepen

Eten, borrelen, wijn, kletsen, gezelligheid - Amsterdam

Eileen, Amsterdam
2019-06-09

Bekeken: 546

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hi!

Het lijkt mij leuk om met een gezellige groep dingen te ondernemen. Dit kan zijn om de beurt bij iemand thuis koken, op het terras borrelen, wijnproeverij, festival, theater, dagje strand of een hapje buiten de deur eten o.i.d. 

Na 2 jaar in het buitenland gewoond te hebben, woon ik sinds januari in Amsterdam. Ik heb hier nog wat vriendinnen wonen, maar zou het heel leuk vinden om nog meer mensen te leren kennen! 

Verder over mijzelf. Ik werk fulltime, ga af en toe (lees: wanneer ik zin heb) naar de sportschool, ik houd van eten, wijn en kletsen en van gezelligheid van mensen om mij heen. Als ik alleen ben kan ik er ook van genieten om rond te wandelen door Amsterdam of een museum te bezoeken.

https://www.eetclub.nl

Borrelen, kletsen en lekker eten.

Kelly, Amsterdam
2020-06-21

Bekeken: 933

Aangemeld: 1

Gereageerd: 1

Hi allemaal!

Ik ben Kelly (28jaar) en woon sinds eind januari in Amsterdam. Ik zou het leuk vinden nieuwe mensen te leren kennen en daar zo af en toe mee af te spreken om nieuwe restaurants/terrasjes te ontdekken.

Maar samen koken lijkt mij ook heel leuk!

Ik ben alleen geen sterrenchef haha!

Spreekt mijn oproep je aan? Laat het weten en wie weet zitten wij dan met een leuk groepje deze zomer een wijntje/biertje te drinken in Amsterdam!