Hallo, ik ben Kelly
lid sinds april 2019
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 29

Hi allemaal! Sinds eind januari woon ik in Amsterdam. Ik ken wel al wat mensen in Amsterdam maar omdat mijn werk nog in mijn oude woonplaats is leer ik nog niet veel nieuwe mensen kennen. Vandaar dat ik mij hier heb aangemeld. Het lijkt me leuk nieuwe mensen en plekken te leren kennen in Amsterdam. De leuke restaurants en terrasjes. In de avonden en weekenden vind ik het leuk om dingen te bakken en af en toe recepten uit te proberen. Lekker borrelen of een terrasje pakken/uit eten vind ik ook heel gezellig.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik lust alles en ben opzoek naar een groepje die het koken niet te serieus neemt. Haha! Af en toe een drankje met elkaar drinken en nieuwe plekken in Amsterdam leren kennen lijkt mij heel leuk!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
Mijn reizen
Oproepen

Borrelen, kletsen en lekker eten.

Kelly, Amsterdam
2019-04-28

Bekeken: 155

Aangemeld: 1

Gereageerd: 1

Hi allemaal!

Ik ben Kelly (28jaar) en woon sinds eind januari in Amsterdam. Ik zou het leuk vinden nieuwe mensen te leren kennen en daar zo af en toe mee af te spreken om nieuwe restaurants/terrasjes te ontdekken.

Maar samen koken lijkt mij ook heel leuk!

Ik ben alleen geen sterrenchef haha!

Spreekt mijn oproep je aan? Laat het weten en wie weet zitten wij dan met een leuk groepje deze zomer een wijntje/biertje te drinken in Amsterdam!

https://www.eetclub.nl

Eten en drinken, maar vooral gezelligheid !!

Jasmijn, Amsterdam
2019-04-04

Bekeken: 227

Aangemeld: 3

Gereageerd: 1

Hoi allemaal! 

Laat ik me eerst eens voorstellen. Mijn naam is Jasmijn, ik ben 27 jaar en woon sinds kort in Amsterdam met mijn vriend. Ik geniet onwijs van alle leuke restaurantjes en terrasjes in Amsterdam, maar ik merk dat ik nog wel op zoek ben naar sociale contacten. Dus vandaar dit oproepje! 

Ik werk met veel plezier als manager in een ziekenhuis en in mijn vrije tijd ga ik graag sporten, uit eten, in het zonnetje op een terrasje zitten, festivals, als het maar gezellig is. Verder reis ik ook graag om de wereld te ontdekken en ik ben gek op shoppen (mijn portemonnee iets minder helaas). 

Een keukenprinsesje ben ik niet, maar ik zal zeker mijn best doen in de keuken (met een beetje hulp van mijn vriend, hij is namelijk de keukenprinses bij ons thuis). 

Lijkt het je leuk om binnenkort kennis te maken onder het genot van een wijntje, laat dan een berichtje achter. Wie weet tot snel :)

 

Groetjes Jasmijn

 

Eten en borrelen in Amsterdam

Lotte, Amsterdam
2019-04-26

Bekeken: 349

Aangemeld: 8

Gereageerd: 4

Hoi allemaal,

Ik ben Lotte (29 jaar) werk als consultant en woon alweer 10 jaar in Amsterdam, maar merk dat ik behoefte heb om nieuwe mensen te leren kennen! Ook omdat veel van mijn vrienden verhuizen naar buiten Amsterdam of al wat meer gaan settelen. 

Lijkt mij leuk om met een groep werkende mensen (25-35 jaar) bijvoorbeeld 1x per maand te koken, samen te eten, gezellig te borrelen, thuis bij iemand of ergens in de stad.Zelf houd ik erg van nieuwe gerechten en restaurants uitproberen.

Stuur me maar een berichtje als je hierin interesse hebt! Liefst incl 06 nummer, dan neem ik rechtstreeks contact op want berichten sturen via deze site geven geen melding.