Hallo, ik ben Hans Ruiter
lid sinds May 2019
your image

Woonplaats: Leiden

Geslacht: man

Leeftijd: 66

Ik heb veel gereisd, en heb veel plezier in koken rond een bepaald land. Sinds de kinderen de deur uit zijn en ik ben gescheiden, kook ik veel te weinig leuke dingen naar mijn zin. Ik geniet van gezellige avonden, rond lekker gekookt te hebben. Daarnaast vind ik het erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, leeftijd of geslacht maakt me niets uit.
Alles wat we moeten weten over jou?
ik Lust alles. juist samen koken en eten met mensen van tal van culturen vind ik onwijs.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
TV-programma’s
Oproepen

Relaxed eten en drinken in Leiden e.o.

Hans Ruiter, Leiden
2019-06-11

Bekeken: 528

Aangemeld: 0

Gereageerd: 1

Ik ben Hans en woon sinds 5 jaar in Leiden. Afwisselend koken, uit vreemde landen, is een grote hobby. De kinderen zijn de deur uit, ik kook nu veel te weinig. Wie heeft er zin in leuke avonden, bijvoorbeeld eens in de 4 weken. Lekker en verrassend koken, relaxed kletsen en drinken! 40+, Leiden en Den Haag en omgeving?

https://www.eetclub.nl

Gezocht: groenteliefhebbers voor een niet altijd even serieus eetclubje

Mo

Monique, Rotterdam
2020-01-09

Bekeken: 742

Aangemeld: 8

Gereageerd: 7

Vegetariër (eet ook vis, zou ook best beter veganistisch wilen leren koken) zoekt nieuwe inspiratie bij een eetclubje! Het koken mag nu en dan best wel serieus zijn (de ene keer een viergangenmenu met goeie wijn, de andere een stamppotje), net als de gesprekken ;) (van luchtig en absurd tot lange gesprekken met diepgang).

Lijkt mij leuk om met een man of 6, allerlei achtergronden en leeftijden, zo eens in de 4 a 6 weken gezellig samen te eten. Ik woon in Rotterdam, dus handig als je in de regio woont. Hoor graag van je!

Meedoen? Mail svp naar sensazz@gmail.com ipv hier een berichtje achter te laten. Via deze site gaat het berichten niet zo soepel...

(over)koken van gezelligheid; join the club! (40+)

Emile, Amsterdam
2020-04-05

Bekeken: 999

Aangemeld: 2

Gereageerd: 0

We zien elkaar eens in de zes weken en maken dan lekkere/mooie gerechten, waarna het goed natafelen is. Onze club is nu 2 v/2 m rijk dus is er ruimte voor een paar gezellige nieuwe kokers. We zijn al even actief en gaan nu wat meer variëren: andere kookstijlen (vega, BBQ) uitproberen, wijnproeverijen ...noem maar op. Heb jij goede ideeën/inspiratie? Ben je 40+ en wil je jouw culinaire ervaring/genen/aanleg/inspiratie delen met andere gezellige Amsterdammers? Laat dan van je horen, dan zien   we je graag snel ergens in Amsterdam voor een toost op het leven....en koken! Tot snel!  Groet, Emile